ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ρεπορτάζ της korinthiannews.gr -Φτιάχνουν επιπλέον σκηνές στο κέντρο μεταναστών!- …Έρχονται και άλλοι;

Στις φωτογραφίες (με το φακό της korinthiannews.gr) που δημοσιεύουμε παρακάτω φαίνεται ότι ετοιμάζονται να δημιουργηθούν επιπλέον σκηνές στην ανοιχτή δομή των μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου!!!

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ετοιμάζονται να δημιουργηθούν επιπλέον τρεις σκηνές!!!

Η κάθε σκηνή, αν δεν κάνουμε λάθος, φιλοξενεί περίπου 50 μετανάστες.

Στις τρεις σκηνές αναμένεται να φιλοξενηθούν (περίπου) επιπλέον 150 μετανάστες;

Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι οι 600 μετανάστες που έλεγε στην αρχή ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση) δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!

Δήμαρχε …έχετε ακούσει κάτι για το θέμα …ή όταν το πάρετε χαμπάρι θα είναι αργά;

Με βάση λοιπόν τις νέες πληροφορίες που έχουμε ρωτάμε τον δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο:

-Γνωρίζει για τις επιπλέον σκηνές που δημιουργούνται στο χώρο του πρώην στρατοπέδου στην Κόρινθο;

-Γνωρίζει αν τελικά ο αριθμός των μεταναστών στην ανοιχτή δομή θα ξεπεράσει τους 600 που έλεγε πριν λίγο καιρό; Και αν ο αριθμός των 600 μεταναστών ξεπεραστεί ο ίδιος και τα στελέχη της δημοτικής αρχής …θα το καταπιούν και αυτό; Τον απόηχο μίας τέτοιας εξέλιξης τον έχετε σκεφτεί κε Νανόπουλε; Απλά τότε θα είναι αργά και για εσάς γιατί οι Κορίνθιοι δεν θα ανεχθούν για πολύ αυτή την κατάσταση

…Από εσάς δεν περιμένουμε να κάνετε τίποτα!

Σε ότι αφορά τους Κορίνθιους βουλευτές της ΝΔ, το γράφουμε ξανά ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ από αυτούς!

Γέμισε το ιστορικό πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου με μετανάστες και αυτοί …κάνουν πως δεν βλέπουν!!! Και το χειρότερο όλων είναι ότι το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια επι θητείας της ΝΔ με τους τότε βουλευτές Ταγαρά, Δήμα και Κόλλια.

Επι θητείας της ΝΔ έγινε ΚΑΙ η ανοιχτή δομή των μεταναστών στον ίδιο χώρο (πριν από λίγους μήνες) με βουλευτές πάλι τους Ταγαρά και Δήμα αλλά τώρα στη θέση του Κόλλια είναι η Σούκουλη! …Αυτοί είναι οι Κορίνθιοι βουλευτές της Κορινθίας που αντι να ξεσηκωθούν πρώτοι βλέπουν το κέντρο της πρωτεύουσας του νομού να είναι γεμάτο μετανάστες!

Δείτε τις φωτογραφίες με τις σκηνές που ετοιμάζονται να γίνουν στην ανοιχτή δομή των μεταναστών στην Κόρινθο:

Κ.Ν