ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Στηρίζουμε την προσπάθεια στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κόρινθο αναφέρεται: «Tις χριστουγεννιάτικές τους αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα bazaar που διεξάγονται πανελλαδικά, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και φέτος τα Χριστούγεννα ιδιώτες και εταιρίες, στηρίζοντας παράλληλα τις δράσεις του.

Σε μια προσπάθεια να χαρίσουμε σε κάθε παιδί σε ανάγκη το πολυτιμότερο δώρο, το Χαμόγελό του, καλούμε όλους τους παλιούς και νέους φίλους του Οργανισμού να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή αποκτώντας Χριστουγεννιάτικα είδη μέσα από το e-shop και τα bazaar.

Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή από χειροποίητα γούρια, στολίδια, φυσικές και ηλεκτρονικές κάρτες, βραχιολάκια, κεριά και άλλα χρήσιμα δώρα, μεταφέρει τις πολύτιμες ευχές σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όλα τα Χριστουγεννιάτικα είδη του Οργανισμού έχουν δημιουργηθεί με ιδιαίτερη φροντίδα, μεράκι και αγάπη από την ψυχή του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου, τους Εθελοντές μας!

Επισκεφτείτε μας στο www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/και πραγματοποιήστε τις γιορτινές αγορές σας με ασφάλεια, μέσα από το e-shop ή τηλεφωνικά, με τη δυνατότητα παράδοσης στο χώρο σας. Αναφορικά με τις ημερομηνίες και τους χώρους διεξαγωγής των bazaar ενημερωθείτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Με τους παραπάνω τρόπους θα στηρίξετε και φέτος τις δράσεις του Οργανισμού, ο οποίος πάντα με την πολύτιμη συμβολή επιχειρήσεων, ιδιωτών,  φορέων, εθελοντών και εργαζομένων, καταφέρνει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, κάθε παιδί με πρόβλημα Υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο διάστημα 1995 – 2021
υποστήριξε συνολικά  1.728.626 παιδιά  και τις οικογένειές τους.

Και αυτά τα Χριστούγεννα, «αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε*».
*Απόσπασμα από το ημερολόγιο του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, ιδρυτή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πληροφορίες: [email protected], Τηλ.: 210 3306140, 11040 (αστική χρέωση).

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ερμού 14 Κόρινθος, τηλ. 27410-71211,email: [email protected]”.