ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Νανόπουλος…έμεινε στην κατανόηση και σε κάποιες υποσχέσεις του υπουργού για τα σοβαρά ζητήματα!

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται: «Τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη πως δεν επίκειται καμία κατάργηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και υπαγωγή του στο Υπουργείο, έλαβε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος κατά την συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης.

 «Ο Υπουργός με διαβεβαίωσε πως καμία πρόθεση κατάργησης των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και υπαγωγής τους στο Υπουργείο δεν υπάρχει.»

Στην συνάντηση ο Δήμαρχος Κορινθίων έθεσε και άλλα σημαντικά για το Δήμο Κορινθίων ζητήματα βρίσκοντας στο πρόσωπο του Υπουργού σύμμαχο για την προώθηση και υλοποίηση τους.

«Συζητήσαμε με τον Υπουργό για τη νέα κτιριακή υποδομή του Λιμεναρχείου. Υποσχέθηκε σύντομα να εντάξει σε επιδοτούμενο πρόγραμμα την ανέγερσή του λύνοντας ένα σημαντικό για το Λιμεναρχείο ζήτημα.

Συζητήσαμε ακόμα για τα μπαζώματα του Αγίου Νικολάου, την Μαρίνα, το Λιμάνι του Κόρφου και την διάβρωση των ακτών. Ο Υπουργός έδειξε κατανόηση και διάθεση να συμβάλει ουσιαστικά στην προώθηση και επίλυσή τους»

ΣΣ. Από την κατανόηση που δείχνει ο υπουργός μέχρι να λυθούν τα προβλήματα υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά!

Για να δούμε τι από τα παραπάνω θα γίνει στο δήμο Κορινθίων! Αυτό έχει σημασία!

Κ.Ν