ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Υπερβολική σιγουριά ή …λόγια εντυπώσεων;

Αυτά που έλεγε ο δήμαρχος Κορινθίων Ν. Σταυρέλης προεκλογικά τα λέει και τώρα και μάλιστα τονίζει μεταξύ άλλων: «Είμαστε έτοιμοι και δεν θέλουμε πίστωση χρόνου ούτε μια ημέρα”.

Ωραία ακούγονται τα παραπάνω αλλά στην πράξη θα φανούν όλα γιατί είναι αλήθεια ότι ο Ν. Σταυρέλης δεσμεύτηκε για πολλά ζητήματα που αφορούν το δήμο Κορινθίων και αυτό σίγουρα είναι μεγάλος “πονοκέφαλος” για τον ίδιο γιατί οι δημότες τώρα τα περιμένουν!

Από το συνδυασμό του δημάρχου Κορινθίων Ν. Σταυρέλη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

«Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Κορινθίων Νικολάου Σταυρέλη, των τακτικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβούλων των δημοτικών κοινοτήτων στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ».

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κορινθίων τόνισε μεταξύ άλλων «ότι σήμερα είναι μια νέα αρχή για τον Δήμο Κορινθίων καθώς το υψηλό ποσοστό με το οποίο μας τίμησε ο κορινθιακός λαός ανεβάζει τις ευθύνες μας και μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί».

Επιπρόσθετα επισήμανε ότι «είμαστε έτοιμοι και δεν θέλουμε πίστωση χρόνου ούτε μια ημέρα, γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να πάμε μπροστά τον Δήμο μας».

Τέλος ανέφερε προγραμματικές δεσμεύσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα και κλείνοντας ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων καλή και δημιουργική θητεία…»

ΣΣ. Υπερβολική σιγουριά ή …λόγια εντυπώσεων από τον Ν. Σταυρέλη; Η πορεία θα δείξει…

Κ.Ν