“Κωλοτούμπες”! -Η πολιτική διαδρομή του Κορίνθιου Γ. Δέδε! -Στους διορισμούς είναι πρώτος –Στην κάλπη όμως…

Παρακάτω “θυμίζουν” στον Κορίνθιο Γ. Δέδε …την πολιτική διαδρομή του! Αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι στους διορισμούς …είναι πρώτος! Την κάλπη …δεν την έχει με τίποτα! Όσες φορές ο Γ. Δέδες ζήτησε την ψήφο των πολιτών …έμεινε εκτός!

Σωστά τα λέει ο Τατούλης και ο συνδυασμός του στον Γ. Δέδε αλλά και ο Τατούλης “ξεχνάει” τα δικά του; Για ποιο λόγο έχει χαρακτηριστεί …πολιτικός γυρολόγος;

Η ουσία είναι ότι οι Τατούλης και Δέδες προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους …δεν υπολογίζουν κόμματα! Απλά ο Τατούλης εξελέγη περιφερειάρχης μέσα από την κάλπη! …Ο Δέδες ως υποψήφιος μπορεί να μας πει τι έχει καταφέρει ως τώρα μέσα από την κάλπη;

Από τον συνδυασμό του πρώην περιφερειάρχη Π. Τατούλη αναφέρουν μεταξύ άλλων για τον Κορίνθιο πολιτικό Γ. Δέδε:

«O πρώην επιτυχημένος…(!) Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας στην Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη κ. Γιώργος Δέδες και αποτυχημένος υποψήφιος Περιφερειάρχης για δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις με σταθερά ποσοστά αποτυχίας (το 2014 με ποσοστό 15,38% και το 2019 με ποσοστό 14,65.

Κύριε Δέδε, αντί να ασχολείστε με τον Πέτρο Τατούλη και την «Νέα Πελοπόννησο» που κατάφερε έναν πολιτικό άθλο στις εκλογές του 2019, αφού είχε απέναντι του όλα τα κόμματα, να είναι ο μεγάλος νικητής του A’ γύρου, καλύτερο θα ήταν να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αναρωτηθείτε για την μεγάλη αποτυχία σας που καταφέρατε ως τρίτος και καταϊδρωμένος να εξασφαλίσετε μόλις το 14,65%.

Ο κ.Δέδες χαρακτήρισε σε ανακοίνωση του, ως προσωποποίηση του πολιτικού γυρολόγου τον κ. Πέτρο Τατούλη.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τον πολιτικό βίο και την πολιτεία του….

Ο διορισμένος μετακλητός σύμβουλος στο γραφείο του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Φώτη Χατζημιχάλη επί Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε διορισμένος Αντιπεριφερειάρχης (χωρίς ψήφο φυσικά) στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Κορινθίας της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη, στη συνέχεια… εγκατέλειψε την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» με πρόσχημα την «διάσωση» του ΠΑΣΟΚ, δημιουργώντας την παράταξη «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία» που έλαβε 15,38% εκλέγοντας τέσσερις Συμβούλους…, στη συνέχεια… εγκατέλειψε για μία ακόμα φορά την παράταξη του, προτιμώντας τη διορισμένη θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!!

Εγκατέλειψε φυσικά και το ΠΑΣΟΚ…, στη συνέχεια …εμφανίζεται ως ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ με την παράταξη «Νέοι Δρόμοι», και καταφέρνει με ποσοστό 14,65% να εκλέξει οκτώ Συμβούλους με το σύστημα της απλής αναλογικής, στη συνέχεια… επιλέγει να αποτελεί το πολιτικό δεκανίκι του πιο γαλάζιου Περιφερειάρχη στη Χώρα εκλεκτού του Κυριάκου Μητσοτάκη, στηρίζοντας προκλητικά τον κ.Νίκα, λέγοντας μάλιστα ότι με τον τρόπο αυτό βοηθά στην εύρυθμη λειτουργία της Περιφερειακής Αρχής!!

Φυσικά οι κωλοτούμπες του κ.Δέδε ήταν με το αζημίωτο, αφού επέλεγε πάντα τις έμμισθες διορισμένες θέσεις στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κ.Δέδε!!!

Επειδή κατηγορείτε τον κ.Τατούλη ότι στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο κοίταγε τον τοίχο, να είστε βέβαιος ότι εσείς προσωπικά θα κοιτάτε συνέχεια την πλάτη του σε ό,τι αφορά την πολιτική σας διαδρομή…”.