Για 5 κρεβάτια κορονοϊού “διαλύθηκε” το νοσοκομείο Κορίνθου! -“Σιγή ιχθύος” από πολιτικούς -Κρίμα και για τον Τ. Γκιολή που είναι και γιατρός!

Το νοσοκομείο Κορίνθου “διαλύθηκε” για να λειτουργήσουν πέντε κρεβάτια κορονοιού! Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι Κορίνθιοι πολιτικοί μας, πλην του Ψυχογιού (δείτε εδώ) …κάνουν πως δεν βλέπουν αυτά που συμβαίνουν τελευταία στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Μας προκαλεί εντύπωση πως ούτε ο Τ. Γκιολής πήρε θέση ως αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας σε αυτά που συμβαίνουν τελευταία στο νοσοκομείο Κορίνθου!!!

Κρίμα επίσης για τον Γκιολή γιατί είναι και γιατρός και μάλιστα εργαζόταν στο χώρο του νοσοκομείου! Κάποια στιγμή κε Γκιολή θα επιστρέψετε στο χώρο του νοσοκομείου και να δούμε πως θα αντικρίσετε τους συναδέλφους σας όταν στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούσαν το νοσοκομείο εσείς ως πολιτικός …σφυρίζατε αδιάφορα!

Οι δήμαρχοι του νομού ποια θέση παίρνουν για τα “τραγελαφικά” που συμβαίνουν στο νοσοκομείο Κορίνθου;

Εκτός των άλλων αυτά που συμβαίνουν στο νοσοκομείο Κορίνθου σε ότι αφορά την μονάδα κορονοϊού ΔΕΝ βρίσκουν σύμφωνους τόσο τον γνωστό γυναικολόγο -διευθυντή της μαιευτικής στο νοσοκομείο Κορίνθου Ν. Καμπά όσο και τον πρόεδρο του επιστημονικού συμβουλίου του νοσοκομείου Κορίνθου κ. Χασικίδη! Από ότι τουλάχιστον ακούσαμε στην πρόσφατη συγκέντρωση, παρουσία του Υπεάρχη κ. Καρβέλη, ο κ. Χασικίδης εξέφρασε την διαφωνία του για τα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν στο νοσοκομείο Κορίνθου εξαιτίας της ΜΕΘ για τον κορονοϊό!

Η διοίκηση …ίσως τα βλέπει όλα καλά! Κε Καρπούζη αντί να δούμε να λύνονται χρόνια προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο, οι αρμόδιοι της κυβέρνησης φρόντισαν να φτιάξουν χώρους για ασθενείς με κορονοϊό οι οποίοι μεταφέρονται από άλλες περιοχές της Ελλάδας! …Και εσείς κε Καρπούζη το δεχτήκατε σε ένα νοσοκομείο που υπάρχει χωροταξικό θέμα!

ΣΣ. Για τους Κορίνθιους βουλευτές της ΝΔ ήμασταν σίγουροι πως θα λειτουργήσουν! “Παρατηρητές” σε αυτά τα “τραγελαφικά” που συμβαίνουν τελευταία στο νοσοκομείο Κορίνθου μετά τη δημιουργία της ΜΕΘ για κορονοϊό!

-Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση με τίτλο: Νοσοκομείο Κορίνθου: Ο νεκρός πως “κατεβαίνει” στο νεκροτομείο; -Τι ΔΕΝ είπε ο διοικητής στη συνέντευξη για τους κινδύνους από την ΜΕΘ για τον κορονοϊό!

Κ.Ν