ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής στην περιοχή καταρράκτες! -Γ. Γκιώνης: “Προτεραιότητά μας πέρα από τα μεγάλα τεχνικά έργα που υλοποιούνται είναι η ευταξία στην καθημερινότητα των κατοίκων…”

Ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής στην περιοχή καταρράκτες στο Λουτράκι! Οι εργασίες πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη του νέου αντιδημάρχου καθαριότητας Α. Μουζάκη.

Γενικά όλες αυτές οι εργασίες που γίνονται το τελευταίο διάστημα θα βελτιώσουν την εικόνα στην εν λόγω περιοχή.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ Γ. Γκιώνης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, πέρα από τα μεγάλα τεχνικά έργα που υλοποιούνται και αλλάζουν τον δήμο μας, είναι η ευταξία στην καθημερινότητα των κατοίκων…”.

Πιο συγκεκριμένα…

“Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις για τον καθαρισμό των φοινίκων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τον καθαρισμό των φοινίκων που κοσμούν την περιοχή Καταρράκτες Λουτρακίου, από τα συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Οι εργασίες που περιλαμβάνουν κλαδέματα, καθαρισμό και καλλωπισμό των δέντρων φοινίκων πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Αθανάσιου Μουζάκη, με τη χρήση του καλαθοφόρου οχήματος και του απαραίτητου τεχνικού εξοπλισμού, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας. Με το πέρας των κλαδεμάτων, πραγματοποιήθηκε συλλογή, θρυμματισμός και απομάκρυνση με ασφάλεια όλων των άχρηστων υλικών.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, η υπηρεσία θα επεκταθεί σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης που αφορά στον καθαρισμό και τις εργασίες φυτοπροστασίας όλων των φοινίκων που υπάρχουν σε σημεία της πόλης του Λουτρακίου, πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη διασφάλιση της αρχιτεκτονικής του τοπίου.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, πέρα από τα μεγάλα τεχνικά έργα που υλοποιούνται και αλλάζουν τον Δήμο μας, είναι η ευταξία στην καθημερινότητα των κατοίκων. Οι εργασίες θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό το επόμενο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου και των Δημοτικών Κοινοτήτων. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για έναν καλύτερο και ομορφότερο Δήμο, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας», αναφέρεται από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ.