ΛΟΥΤΡΑΚΙ: …Μία συνηθισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ!

Από το ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου ανακοινώνεται: «Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι, την Τετάρτη 21/6,ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση, που διοργάνωσαν η ΟΜ Λουτρακίου και η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας. Πλήθος κόσμου, έδωσε δυναμικά το παρών και γέμισε τον υπαίθριο χώρο του Καφέ «Σταθμός», όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση.

Ο Γιώργος Καραμέρος, υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, μέλος της Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑΠΣ μίλησε στους συγκεντρωμένους για το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου που συνοψίζεται στο να αποτραπεί η ανάδειξη μιας παντοδύναμης και κατά συνέπεια ανεξέλεγκτης κυβέρνησης της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, αλλά και για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που απαντά στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Εργαζομένων, επαγγελματιών, νέων, συνταξιούχων.

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης, οι υποψήφιες βουλεύτριεςΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΚορινθίαςΜαρία Θελερίτη και Έλενα Κονομόδη και οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Δέδες και Γιώργος Ψυχογιόςκαι ανέπτυξαν σε ειδικές θεματικές ενότητες τα ζητήματα του κοινωνικού κράτους, της ανάπτυξης και του τουρισμού, των υποδομών και των έργων καθώς και της στεγαστικής πολιτικής και των κόκκινων δανείων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους, που μοιράστηκαν τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη δυναμική πρόθεση κάθε δημοκρατικού και προοδευτικού πολίτη να αγωνιστεί για μια πραγματικά δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους».

ΣΣ. Από τις φωτογραφίες που βλέπουμε παραπάνω (και συμπεριλαμβάνονταν στο δελτίο τύπου) …δεν το λες και μεγάλη συμμετοχή ή πλήθος κόσμου! Αν σκεφτεί κιόλας κάποιος ότι οι εκλογές είναι την ερχόμενη Κυριακή μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του!

Αν δεν αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ αρχηγό τα ποσοστά του κόμματος θα έχουν συνεχώς ανοδικές τάσεις …προς τα κάτω! Ας αλλάξουν πρώτα αρχηγό και μετά …τα ξαναλέμε! Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει τα ψέματα του “λαοπλάνου” Τσίπρα! Η Κυριακή πλησιάζει…

Κ.Ν