ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Πνευματικός “άδειασε” τον Ταγαρά! -Τι ανέφερε για την προεδρία του και γι ΄αυτό που έχει πετύχει …σε παγκόσμιο επίπεδο!

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθίων ο πρώην δήμαρχος Α. Πνευματικός παίρνοντας το λόγο ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Β. Ταγαρά (πρώην πρόεδρο του κέντρου κοινωνικής πολιτικής):

“Υπάρχει μία προεδρία για 18 μήνες που ΔΕΝ δικαίωσε ούτε το 1% των προσδοκιών που δόθηκαν στην κοινωνία αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο, όταν επέλεγε το δημοτικό συμβούλιο τον κ. Ταγαρά σαν πρόεδρο (του κέντρου κοινωνικής πολιτικής).

Λέω σήμερα ότι όχι μόνο υπάρχει μία αποτυχημένη προεδρία του κ. Ταγαρά αλλά υπάρχει και μία συνειδητή επιλογή δικιά του να μην γίνει τίποτα γιατί ο κ.Ταγαράς φιλοδοξεί και θα είναι ο πρώτος στον κόσμο δημοτικός σύμβουλος που σε μία δημοτική περίοδο θα έχει αλλάξει τρεις συνδυασμούς!!! Δεν υπάρχει άλλος και αυτό θα το κρατήσει για πολλά -πολλά χρόνια γιατί αυτό δεν το έχει πετύχει κανένας…”

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δηλώσεις “κόλαφος” του Νανόπουλου για τον Ταγαρά! -Που ανέφερε ότι ήταν ΚΑΛΟΣ και που ΚΑΚΟΣ, τι είπε για …κάποιες ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ και για την ΣΥΝΕΠΕΙΑ του!!!

Κ.Ν