ΛΟΥΤΡΑΚΙ: …Το γλέντησε “Ο ΙΒΥΚΟΣ” (φωτο)

Από τον σύνδεσμο Λουτρακιωτών- Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ» μεταξύ άλλων ανακοινώνεται: «Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, Ο «Σύνδεσμος Λουτρακιωτών–Περαχωριτών – Ο Ίβυκος» πραγματοποίησε στο “Club Hotel Casino Loutraki”, με εξαιρετική επιτυχία, παραδοσιακό γλέντι, στο πλαίσιο των εορτασμών του για τη συμπλήρωση των 40 ετών λειτουργίας του!

Στον καταπληκτικό πολυχώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου διοργανώσαμε και πραγματοποιήσαμε ένα αξέχαστο σε όλους γλέντι.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους εσάς, φίλους Συλλόγους, μέλη, χορευτές, γονείς, συνεργάτες, χοροδιδάσκαλους, συγγενείς και φίλους, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και γλεντήσατε μαζί μας! Που συνεχίζετε αδιάλειπτα να αγκαλιάζετε και να στηρίζετε όλες μας τις δράσεις!

Ευχαριστούμε τους εκλεκτούς μουσικούς μας, που μας ταξίδεψαν σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας με τη μουσική, τους  χορούς και τα τραγούδια τους: τον Γιώργο Κωτσίνη (Κλαρίνο, Καβάλ), τον Βαγγέλη Δημούδη (Τραγούδι, Ούτι), τον Θωμά Κωνσταντίνου (Τραγούδι, Λαούτο), τον Γιώργο Μαρινάκη (Βιολί), τον Δημήτρη Μπάκο (Γκάιντα και Τσαμπούνα) και τον Μανούσο Κλαπάκη (Κρουστά).

Καμαρώσαμε και ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά των παιδικών μας τμημάτων και τα μέλη της χορευτικής μας ομάδας που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς κατά το άνοιγμα της εκδήλωσης, φορώντας, η χορευτική ομάδα, την τοπική ενδυμασία της Μουντάφισσας και του Τσολιά, από την ιδιωτική συλλογή του Ίβυκου.

Ήταν μια βραδιά αξέχαστη, γεμάτη χορό και υπέροχες μελωδίες, γεμάτη αγκαλιές συγχορευτών, σε ένα μουσικό και χορευτικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα! Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμβολή και τη συμμετοχή σας…»