Μεταμορφώθηκε στο σύνολο του το 11ο νηπιαγωγείο Κορίνθου (φωτο)

“O Life In Colour μεταμόρφωσε στο σύνολο του το 11ο Νηπιαγωγείο Κορίνθου, με μια σειρά μοναδικών τοιχογραφιών, με αφορμή τo πρόγραμμα “Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια” της UrbanAct.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης του σχολείου.

Όπως αναφέρει ο Life In Colour “στο 11ο Νηπιαγωγείο της Κορίνθου προσπάθησα να δημιουργήσω εικόνες από την φύση και την φαντασία. Για να γίνει λίγο πιο πρωτότυπο και ‘φρέσκο’ το τελικό αποτέλεσμα, πρόσθεσα τον παράγοντα “βιντεοπαιχνίδι“. Δηλαδή κάποια σημεία του συνόλου του έργου μου, παραπέμπουν σε γραφικά από ρετρό βιντεοπαιχνίδια 32 bit. Έτσι τα χρώματα έγιναν πιο έντονα και τα σχέδια ελαφρώς με ‘πίξελ’. 

Το πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών μας για παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης και υλοποιήθηκε με την αιγίδα του Δήμου Κορίνθου.

Η UrbanAct για πολλά χρόνια παρεμβαίνει με τις δράσεις της στα σχολεία ανά την Ελλάδα, με τοιχογραφίες που ανακαινίζουν αισθητικά τους χώρους, εκπέμπουν μηνύματα, ομορφιά και αισιοδοξία, με καλλιτέχνες που προσφέρουν το έργο τους και την ενσυναίσθησή τους για τη γνώση, το σεβασμό στη διαφορετικότητα, τη χαρά της ζωής και της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας.

Η συνέχεια των προγραμμάτων μας στη πόλη της Κορίνθου, θα ανακοινωθεί σύντομα”, αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.