ΝΕΜΕΑ: Οι δεσμεύσεις του αέρα, η ταλαιπωρία των κατοίκων και η επιστολή διαμαρτυρίας στους βουλευτές! -…Στέρεψαν τα χρήματα από το ΑΤΜ!!!

Ο δήμαρχος Νεμέας Κ. Φρούσιος έκανε επιστολή διαμαρτυρίας και προς τους βουλευτές Κορινθίας …για τα τραγελαφικά που συμβαίνουν με τα τραπεζικά καταστήματα στην εν λόγω περιοχή!

…Τώρα μάλιστα!

…Τι να πούνε οι βουλευτές μας που υποτίθεται είναι και της κυβέρνησης; Δέχονται ότι μέτρα παίρνει η κυβέρνηση της ΝΔ και δεν λένε το παραμικρό!

Ειδικά η περίπτωση του Χ. Δήμα …θα μείνει στην ιστορία! Ο υπουργός Σ. Πέτσας έλεγε στη Νεμέα ότι δεν θα κλείσει η τράπεζα Πειραιώς, παρουσία του Χ. Δήμα, αλλά τελικά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από τις δηλώσεις του, το κατάστημα της Πειραιώς έκλεισε!!! Και ο Χ. Δήμας …το κατάπιε! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Εύγε” στον υπουργό! – “Κωλοτούμπα” του Σ. Πέτσα; – “Εύγε” και στον Χ. Δήμα!)

Δεν ΤΟΛΜΗΣΕ ο Χ. Δήμας να βγάλει ΕΣΤΩ μία ανακοίνωση για τα λόγια του αέρα του Σ. Πέτσα στη Νεμέα! …Τι να περιμένουν μετά οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι Κορίνθιοι πολίτες από τους Κορίνθιους πολιτικούς!

Η ανακοίνωση του δημάρχου Νεμέας

Από το δήμαρχο Νεμέας Κ. Φρούσιο αναφέρεται: “Με αφορμή την αδυναμία εξυπηρέτησης των πολιτών του Δήμου από το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, εστάλη επιστολή διαμαρτυρίας προς τους Βουλευτές του Νομού,την Κεντρική Διοίκηση Τράπεζας της Ελλάδος,την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς.

Παρακάτω κοινοποιείται η επιστολή ,όπως αυτή εστάλη:

 ΘΕΜΑ: «Δυσλειτουργία μηχανήματος Α.Τ.Μ..»

Στο Δήμο Νεμέας που εξυπηρετούνται χιλιάδες πολίτες και από όμορους δήμους δυστυχώς τον Ιούλιο του 2021 το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς μέσα στο γενικότερο πλαίσιο συρρίκνωσης των καταστημάτων μπήκε σε οριστική κατάργηση λειτουργίας.

Ο υπεύθυνος κεντρικής διοίκησης του συγκεκριμένου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος τότε δεσμεύτηκε πως από τον Οκτώβριο του 2021 θα λειτουργήσει στην πόλη της Νεμέας ένα αναβαθμισμένο Α.Τ.Μ. που θα μπορεί να εξυπηρετεί και άλλες ανάγκες των πολιτών πέρα από την ανάληψη χρημάτων.

Όχι μόνο αυτό ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ αλλά αντιθέτως κάθε 2η-3η μέρα το Α.Τ.Μ. μένει χωρίς χρήματα με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών αλλά και την οικονομική τους επιβάρυνση που προκύπτει από τις συναλλαγές μέσα από άλλη τράπεζα.

Ιδιαίτερα τις γιορτές των Χριστουγέννων που οι καταναλωτικές απαιτήσεις είναι αυξημένες το Α.Τ.Μ. ήταν εκτός λειτουργίας.

Ο ελληνικός λαός μπήκε σε πολυετή οικονομική αιχμαλωσία από το 2011 και μετά και για να «σωθούν οι τράπεζες» όπως διατυμπάνιζαν ξένοι και Έλληνες διαχειριστές του ελληνικού δράματος.

Αυτό είναι λοιπόν το αποτέλεσμα;

Έχω επανειλημμένα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει άλυτο.

Η διαμαρτυρία μας έχει κοινοποιηθεί στην Κεντρική Διοίκηση Τράπεζας της Ελλάδος και στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Παρακαλώ μεριμνήστε άμεσα γιατί η ταλαιπωρία χιλιάδων ανθρώπων της ημιορεινής και ορεινής Κορινθίας αντί να μειώνεται, δυστυχώς αυξάνεται”.