ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Πρωτοφανές! “Άδειασμα” Νίκα στην Κόρκα! “…Ήταν λάθος”

Του Φώτη Νικολακόπουλου

Αυτό και αν είναι “άδειασμα” περιφερειάρχη σε συνεργάτη του! Και εννοούμε το “άδειασμα” του Π. Νίκα στην αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Α. Κόρκα!

Όπως γράψαμε στην αρχή της εβδομάδας δεν πρόλαβε να αναλάβει τα καθήκοντα του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας η Α. Κόρκα και ανακλήθηκε η άδεια Κορινθιακής επιχείρησης που ασχολείται με την εστίαση η οποία ως γνωστό συμμετέχει σε διαγωνισμούς (έχει αναλάβει και τη σίτιση των μεταναστών).

Πρόκειται για το KORINTHIAN PALACE CATERING.

Δεν πρόλαβε να ανακαλέσει την άδεια του καταστήματος η Α. Κόρκα και έρχεται ο περιφερειάρχης Π. Νίκας να ανακαλέσει την απόφαση της Α. Κόρκα!!!

…Έγινε δηλαδή της ανάκλησης!!!

Η Κόρκα πρέπει να δώσει εξηγήσεις άμεσα!

-Βιάστηκε να βάλει την υπογραφή της;

-Δεν είχε δικαίωμα υπογραφής;

-Δεν κατάλαβε καλά το θέμα;

-Κάτι άλλο;

Αυτή η απόφαση του περιφερειάρχη εκθέτει την αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Α. Κόρκα, ειδικά με τις δηλώσεις που έκανε στο peloponnisosnews : “Θεωρώ ότι ήταν ένα λάθος και νομικό και διοικητικό. Δεν θέλω να επεκταθώ. Έχω υπογράψει την ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης. Αλίμονο. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε τις επιχειρήσεις. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Έχει ανακληθεί η απόφαση”

ΣΣ. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό! Μήπως τίθεται και θέμα παραίτησης της Α. Κόρκα για λόγους ευθιξίας; Παρακολουθούμε το θέμα…

-Από την πρώτη στιγμή, κάτι δεν μας πήγαινε καλά και θέσαμε συγκεκριμένα ερωτήματα (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ανάκληση της άδειας επιχείρησης- Συνέβη με το που έφυγε ο Γκιολής από αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας!)