Στο νοσοκομείο Κορίνθου νοσηλεύονται οι περισσότεροι ασθενείς με κορονοϊό σε ότι αφορά την περιφέρεια Πελοποννήσου! -Αναλυτικά οι αριθμοί…

-Αυξημένος ο αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού στην Κορινθία την Τετάρτη!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

“Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 1.913.

Όσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Τετάρτη -ώς τις 3 το μεσημέρι- καταγράφηκαν 76 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 4.072.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 12, στην Π.Ε. Αρκαδίας 28, στην Π.Ε. Κορινθίας 29, στην Π.Ε. Λακωνίας 2 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 5.

Εξ άλλου, μέχρι και την Τετάρτη στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 103 άτομα (τα 7 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 16, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 18, Παναρκαδικό Τρίπολης 23, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 24 (5 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 8 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 14 (2 σε ΜΕΘ)…”