ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το μήνυμα του Νανόπουλου στους πολίτες για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για να βγούνε από το “κόκκινο”! -Ο ίδιος άραγε …πόσο λαμβάνει αυτά τα μέτρα;

Το μήνυμα του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου στους πολίτες για να βγει ο δήμος από το “κόκκινο” που ήδη βρίσκεται:

…Εσείς δήμαρχε τηρείτε τα μέτρα;

Καλά τα λέει ο δήμαρχος παραπάνω σε ότι αφορά τους πολίτες και το τι πρέπει να κάνουν …φτάνει να τηρεί και ο ίδιος αυτά τα μέτρα!

Γιατί μέχρι τώρα με αυτά που βλέπουμε έχουμε διαφορετική άποψη.

Λίγο μάλιστα πριν ισχύσουν τα περιοριστικά μέτρα στο δήμο Κορινθίων και μπούνε στο “κόκκινο” (όπου οι πολίτες εκτός των άλλων δεν μπορούν να κυκλοφορούν μετά τις 18:00 το απόγευμα), ο δήμαρχος Κορινθίων φωτογραφιζόταν στο γραφείο του μαζί με άλλο πρόσωπο και έβαζαν υπογραφές χωρίς να φοράει ΚΑΝΕΝΑΣ μάσκα!!!

…Τι μηνύματα περνάει ο δήμαρχος στους πολίτες αναρωτήθηκε όταν έστελνε το γραφείο του και τις παρακάτω φωτογραφίες στη δημοσιότητα (δελτίο τύπου του δήμου Κορινθιών)

Δήμαρχε στις παραπάνω φωτογραφίες που μας στείλατε δεν βλέπουμε να τηρούνται τα μέτρα που χρειάζεται για ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πρόκληση! -Στο γραφείο του δημάρχου μπαινοβγαίνουν χωρίς μάσκες αγνοώντας τα μέτρα ασφαλείας!!! (φωτο)

Επίσης δήμαρχε πριν λίγους μήνες σε άλλη τελετή στην Κόρινθο τα μέτρα για τον κορονοιό …πήγαν εντελώς περίπατο (!!!) και στάθηκε η αιτία να γίνει ΕΔΕ σε βάρος του αστυνομικού διευθυντή Κορινθίας, καθώς υπήρχαν σχετικές φωτογραφίες (φυσικά και αναμένουμε το αποτέλεσμα της ΕΔΕ για να το δημοσιεύσουμε).

…Με τα παραπάνω τι θα αναρωτηθούν άραγε οι πολίτες δήμαρχε;

ΣΣ. Κλείνοντας να αναφέρουμε για ακόμα μία φορά ότι οι πολίτες πρέπει να τηρούν τα μέτρα που χρειάζεται για να μην ξεφύγει η κατάσταση σε ότι αφορά τον κορονοϊό!

Κ.Ν