“Το Πνεύμα Είναι Δραστήριο Και Ζωντανό”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Το Πνεύμα Είναι Δραστήριο Και Ζωντανό

24 Ιανουαρίου 1991

Ειρήνη σε σας.

Αγαπημένοι, εσείς τους οποίους η Καρδιά Μου ζητάει αδιάκοπα να προσελκύσει. Εσείς τους οποίους η Καρδιά Μου αγαπάει παράφορα. Εσείς τους οποίους έπλασα από ανυπέρβλητη Αγάπη. Εσείς των οποίων το σώμα έκανα Ναό Μου, να ζείτε άγια … Κι εσείς που διαρκώς αμαρτάνετε και Με προσβάλλετε, η Καρδιά Μου σας έχει συγχωρήσει.

Χαρείτε! Ευτυχήστε! Γιατί ο Δάσκαλός σας δεν είναι μακριά, ο Κύριός σας βρίσκεται στο δρόμο της Επιστροφής Του. Ελάτε να Με υμνήσετε, ελάτε … Ακόμη και τα χαλίκια και οι πέτρες θα φωνάξουν σε λίγο όταν επιστρέψω: «ευλογημένος ο Βασιλιάς που έρχεται!» Όποιος έρχεται κοντά Μου, ακόμη και σε κατάσταση αμαρτίας αλλά μετανιωμένος, δεν θα τον αποπέμψω.

Κι όμως ακόμη και σήμερα υπάρχουν ορισμένοι που δεν πιστεύουν στο Έλεός Μου και στην Αγάπη Μου. Όχι μόνο δεν πιστεύουν, αλλά είναι αυτοί που Με προδίδουν. Σας λέω σήμερα όπως είπα και άλλοτε: «κανείς δεν μπορεί να έρθει κοντά Μου, αν δεν τον ελκύσει ο Πατέρας που Με έστειλε.» Γι’ αυτό σας ζητώ να προσεύχεστε, για να λάβουν όλοι με το Πατρικό Έλεος, τη Χάρη. Τη Χάρη να μεταστραφούν. Ναι, για να ‘έρθει’ κάποιος κοντά Μου, είναι απαραίτητο να οδηγηθεί με τη Χάρη που του δίνεται από ψηλά. Ποτέ δεν θα απορρίψω εκείνον που θα δεχθεί αυτή τη Χάρη. Μη χάνετε λοιπόν χρόνο ψάχνοντας να βρείτε αντιρρήσεις για να εναντιωθείτε στα Έργα του Πνεύματός Μου. Όταν καλώ και δεν αποκρίνεστε, δεν αποκρίνεστε στη Χάρη. Αγαπημένοι, σας ζητώ να προσεύχεστε να λάβουν όλοι τη Χάρη να πιστέψουν και να μεταστραφούν.

Τα Λόγια που σας δίνω είναι Πνεύμα. Ανυψώνουν, ζωογονούν και φωτίζουν το εσωτερικό σας σκοτάδι. Σας έχω δώσει, παιδιά Μου, πολλά σημάδια για να πιστέψετε ότι το Πνεύμα είναι δραστήριο και ζωντανό, μην περιμένετε λοιπόν χειροπιαστά σημάδια. Το Πνεύμα Μου έρχεται με δύναμη τούτο τον καιρό για να σας βοηθήσει τώρα που η νύχτα χάσκει με το σκοτάδι της ολόγυρά σας. Πόσο σας λυπάται η Καρδιά Μου όταν βλέπω τα μικρά σας χέρια να ψάχνουν ψηλαφητά το δρόμο τους μέσα σ’ αυτή τη νύχτα! Σας δίνω πολλά σημάδια για να πιστέψετε ότι αυτός είναι ο καιρός που δωρίζω πλουσιοπάροχα το Πνεύμα Μου σε όλους τους ανθρώπους, εσείς λοιπόν που ακόμη ταλαντεύεστε γεμάτοι δυσπιστία και αμφιβολία, και Μου ζητάτε να σας δώσω ένα σημάδι που να δείχνει ότι αυτά τα Μηνύματα, μεταξύ άλλων που απλώνονται στον κόσμο, είναι δικά Μου, σας βεβαιώνω ξανά: δεν ήταν ο Μωυσής που έδωσε στους προγόνους σας άρτο από τον Ουρανό, αλλά ο Πατέρας Μου. Εκείνος τους έδωσε άρτο από τον Ουρανό. Ο Πατέρας Μου σας τρέφει, αφού ο Άρτος του Θεού είναι αυτός που κατεβαίνει από τον Ουρανό και δίνει ζωή στον κόσμο.

Οι πρόγονοί σας έφαγαν το μάννα στην έρημο. Κι Εγώ έδωσα στα πλήθη μια πρόγευση της Θείας Μου Ευχαριστίας, πολλαπλασίασα τα ψωμιά για να τους θρέψω, όπως σας τρέφω τώρα με το Σώμα Μου, για να σας δώσω Ζωή. Πολλαπλασίασα και τα ψάρια, που συμβολίζουν το Όνομά Μου, που συμβολίζουν Εκείνον-Που-Σας-Τρέφει, είναι το σημείο του Ονόματός Μου: ΙΧΘΥΣ, που σημαίνει: Ιησούς Χριστός, Θεού Υιός, Σωτήρ. Σας βεβαιώνω λοιπόν σήμερα πως τα Μηνύματα που σκορπίζει το Πνεύμα Μου σε όλα τα έθνη δεν είναι μόνο λόγια, είναι Πνεύμα και είναι Ζωή. Δεν διαβάσατε τι λέει η Γραφή: «τους έδωσε άρτο από τον ουρανό να φάνε.» Δεν αρκούν αυτά τα σημάδια για να πεισθείτε; Τρέφω σήμερα την εσωτερική σας έρημο με τον Ουράνιο Άρτο, άλλη μια θαυματουργή τροφή, μια Θαυματουργή Τροφή που δεν φθείρεται αλλά ζωογονεί το πνεύμα σας, γιατί όπως η γη δίνει τη βλάστησή της και όλοι οι σπαρμένοι σπόροι φυτρώνουν στα περιβόλια,έτσι και η Ένδοξη Τροφή Μου ενεργοποιεί ξανά μέσα σας, τη Ζωή, τον ζήλο και την ευσέβεια. Όπως μια σπίθα μπορεί να ανάψει φωτιά, έτσι και το Άγιο Πνεύμα Μου κατεβαίνει πάνω σας για να αναζωπυρώσει μέσα σας τη φλόγα που τρεμοσβήνει σε μια δυνατή Φωτιά Αγάπης.

Η Γραφή λέει: «Όποιος δεν έχει το πνεύμα, δεν παραδέχεται τα δώρα που φανερώνει το Πνεύμα του Θεού, αφού για κείνον όλα αυτά είναι μωρία και δεν μπορεί να τα καταλάβει, γιατί αυτά τα πράγματα κατανοούνται μόνο με τη βοήθεια του πνεύματος».Οι Νέοι Ουρανοί και η Νέα Γη είναι τώρα μπροστά στις πόρτες σας. Κι όμως, πολλοί από σας δεν έχουν καταλάβει και τα θεωρούν όλα αυτά μωρία. Όσοι δεν έχουν το πνεύμα προτιμούν να αντιμετωπίζουν επιπόλαια όλα τα Σημάδια Μου και να περιφρονούν τα Θεϊκά Μου Μηνύματα. Κι όμως εκπληρώνονται οι Γραφές, γιατί είχαν αναγγείλει ότι στις έσχατες ημέρες θα υπάρξουν άνθρωποι που θα ειρωνευτούν την Επαγγελία Μου………

Προσευχηθείτε, αγαπημένοι Μου, να έχουν όλοι το χρόνο να μεταστραφούν. Προσευχηθείτε να έρθει και σε εκείνους η Χάρη για να αναγνωρίσουν και να αποδεχτούν την Αλήθεια. Προσευχηθείτε για κείνους που προτίμησαν να στραφούν στα παραμύθια αντί για την Αλήθεια. Προσευχηθείτε για τη μεταστροφή του κόσμου. Προσευχηθείτε να κατοικήσω μέσα σε όλες τις ψυχές και να τις κάνω Κτήμα Μου. Προσευχηθείτε να πλημμυρίσω αυτές τις ψυχές σαν ποτάμι που κυλάει στη μέση της πλατείας, κάντε θυσίες γι’ αυτές τις μεταστροφές, παιδιά Μου. Μείνετε κοντά μου, γιατί μια λεοπάρδαλη παραφυλάει εδώ γύρω, μείνετε κοντά μου σε συνεχή προσευχή: μια αδιάλειπτη προσευχή.

Επιτρέψτε Μου να αφήσω το Στεναγμό της Αγάπης Μου στα μέτωπά σας και να σας ευλογήσω όλους. Να είστε ένα στο Άγιο Όνομά Μου.(απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…