…Έρχονται εκλογές! -Θα επισκεφτούν αύριο το νοσοκομείο Κορίνθου και το κέντρο υγείας Λουτρακίου!

…Έρχονται εκλογές! Κλιμάκιο της ΝΕ ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί αύριο το νοσοκομείο Κορίνθου και το κέντρο υγείας Λουτρακίου!

Τα προηγούμενα χρόνια …που ήταν; …ΠΟΣΕΣ φορές στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας πήγαν στα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού να δουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ παρεμβάσεις έκαναν στο κόμμα τους, προκειμένου να πιέσει την κυβέρνηση; Γιατί από το 2019 (βλέπουμε στο παρακάτω δελτίο τύπου) μόνο 4 παρεμβάσεις τους τη στιγμή που το σύστημα υγείας στην Κορινθία κυριολεκτικά υπολειτουργεί!

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία αρκετά δραστήριο (!!!), επισκέπτονται τους αγρότες…κτλ! Τώρα κατα πόσο πείθουν τους ψηφοφόρους τέτοιες ενέργειες το γνωρίζουν καλύτερα οι Κορίνθιοι πολίτες.

Από το ΠΑΣΟΚ Κορινθίας ανακοινώνεται: «Την Τετάρτη 21/9/2022 Κλιμάκιο της ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τον Βουλευτή Κιλκίς και Τομεάρχη Υγείας κ. Γεώργιο Φραγγίδη, θα επισκεφθεί στις 11:00 π.μ. το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου και στις 12:00 το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις  με την διοίκηση και το προσωπικό των ανωτέρω Δομών Υγείας.

Η θωράκιση του ΕΣΥ αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ, πόσο μάλλον ενόψει του δύσκολου Χειμώνα που αναμένεται. Ζητούμενο του κλιμακίου σε συνέχεια των παλαιότερων δράσεων μας (Ερ.24-4-2020, Ερ. 16-7-2020, Ερ. 10/12/2020, Ερ. 1-2-2021) είναι η εκ νέου καταγραφή των προβλημάτων και η άσκηση πίεσης στην Κυβέρνηση μέσω προτάσεων για την εξεύρεση λύσεων».

Κ.Ν