«Αποκαρδιωτική η στελέχωση του νοσοκομείου Κορίνθου” -Ερώτηση στον υπουργό από βουλευτή ΕΚΤΟΣ Κορινθίας -…Οι δικοί μας άκουγαν “τα παράλογα” της υφυπουργού!

«Αποκαρδιωτική η στελέχωση του νοσοκομείου Κορίνθου”, ανέφερε σε ερώτηση στον υπουργό βουλευτής ΕΚΤΟΣ Κορινθίας!

Από την άλλη οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ δεν βγάζουν ούτε ανακοίνωση για να καταγγείλουν αυτές τις ΣΟΒΑΡΕΣ ελλείψεις στο νοσοκομείο Κορίνθου! Στο ερώτημα αν μπορούν να δώσουν λύση η απάντηση είναι: …Τους είδαμε τι έχουν καταφέρει ως τώρα!

Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκε το νοσοκομείο Κορίνθου η υφυπουργός Μ. Γκάγκα η οποία δήλωσε ότι: «Είναι θετική η εικόνα που έχει από το νοσοκομείο»!!!

Την υφυπουργό συνόδευαν οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ Δήμας και Κόλλιας και άκουγαν …τα απίστευτα που έλεγε (η υφυπουργός) ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ για τις ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ που παρουσιάζει το νοσοκομείο! 

Σχεδόν καθημερινά χάνονται άνθρωποι στο νοσοκομείο Κορίνθου το οποίο ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: “ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Απίστευτο θράσος! …Το τερμάτισε η υφυπουργός Μ.Γκάγκα: «Είναι θετική η εικόνα από το νοσοκομείο»!!!”)

Η ερώτηση στου Κ. Βελόπουλου στον υπουργό υγείας: