ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Συνέβαλλε κάπου ο Κόλλιας …ή έτσι απλά ενημερώνει τους πολίτες με ανακοινώσεις;

Δημοσιεύουμε αυτούσια την παρακάτω ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ Κ. Κόλλια και αναρωτιόμαστε αν αυτό που ο ίδιος αναφέρει οφείλεται σε καθαρά δική του παρέμβαση …ή έτσι απλά ενημερώνει τους Κορίνθιους;

Γιατί θεωρούμε για να βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση πρέπει να πέτυχε κάτι καθαρά με δική του παρέμβαση, κάτι όμως που δεν αναφέρει στην ανακοίνωσή του!!!

Αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κ. Κόλλιας:

“Αναμένεται η έκδοση της ΚΥΑ αναφορικά με τις αποζημιώσεις πάγιου εξοπλισμού που θα καταβληθούν στους πυρόπληκτους γεωργούς και κτηνοτρόφους από τις καταστροφές των πυρκαγιών που σημειώθηκαν στο διάστημα μεταξύ 22 και 24 Ιουλίου 2020 στις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων (Αθίκια, Γαλατάκι, Ξυλοκέριζα).

Σε τελική ευθεία βρίσκεται η υπογραφή της σχετικής απόφασης από τους συναρμόδιους Υπουργούς κκ. Σπήλιο Λιβανό, Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και Θεόδωρο Σκυλακάκη, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών.

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για όλους όσους υπέστησαν ζημίες εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών. Μετά την υπογραφή της επίμαχης απόφασης, θα κληθούν οι πληγέντες να προσκομίσουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά για την αναγνώριση των δικαιούχων.

Θα ακολουθήσει ο σχετικός έλεγχος και κατόπιν θα ανακοινωθούν τα πορίσματα, ώστε να δρομολογηθεί έως το τέλος του 2022 η πληρωμή των αποζημιώσεων.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης των ζημιών στο φυτικό κεφάλαιο των πληγέντων, βρίσκομαι σε διαρκή επικοινωνία με τα δύο Υπουργεία και αναμένω τις εξελίξεις για τις οποίες θα ενημερώσω εγκαίρως τους συμπολίτες μου”.

ΣΣ. Πέτυχε κάτι ο Κόλλιας από μόνος του; Εκτός και αν απλά είναι μία ανακοίνωση του Κορίνθιου βουλευτή για να ενημερώσει για την θετική εξέλιξη και τίποτα περισσότερο!

Γιατί μέχρι τώρα έχουμε την αίσθηση ότι ο Κ. Κόλλιας φαίνεται δραστήριος κυρίως μόνο σε ανακοινώσεις, κάτι που έκανε κατα το παρελθόν και η Σούκουλη! Για τους Κορίνθιους πολίτες τι έχει καταφέρει από μόνος του; Μπορεί να μας πει ονομαστικά; Αυτό είναι που έχει σημασία! Γιατί απλά ανακοινώσεις μπορεί να βγάλει ο οποιοσδήποτε!

Κ.Ν