Απόλυτη στήριξη του Μητσοτάκη στον Πτωχό!- Τι ανέφερε ο πρωθυπουργός από την Κόρινθο! -“Τον ξέρω χρόνια, εγγυώμαι γι΄αυτόν, σας ζητώ να…” (φωτο)

Πιο απόλυτη στήριξη από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να έχει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Πτωχός!

Παίρνοντας το λόγο από την Κόρινθο τη Δευτέρα το βράδυ ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Δ. Πτωχό:

“Παρακαλώ ένα θερμό χειροκρότημα για τον επόμενο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δ. Πτωχό! Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και εγγυώμαι εγώ για αυτόν! Θέλω να τον στηρίξετε. Είναι ένας άξιος άνθρωπος , έχει όραμα, σχέδιο και μπορεί να συνεργαστεί καλά μαζί μας…”

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός κάλεσε στο βήμα τον Δ. Πτωχό και είχαν μία εγκάρδια χειραψία!

ΣΣ. …Οι Κασσάνδρες που έλεγαν διάφορα αυτό το διάστημα, ότι δήθεν η κυβέρνηση αφήνει μόνο του τον Πτωχό ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ αυτή τη φορά! Ο Δ. Πτωχός κατεβαίνει με την ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξη του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Πλέον αυτό που ακούγεται περισσότερο είναι ότι η στον πρώτο, η στο δεύτερο γύρο ο Δ. Πτωχός θα κερδίσει τις εκλογές. Και γιατί έχει την απόλυτη στήριξη μίας κυβέρνησης που κατέγραψε υψηλά ποσοστά στις πρόσφατες εκλογές αλλά γιατί πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που δείχνει να έχει όρεξη να πάει την Πελοπόννησο μπροστά. Επίσης επειδή ο Πτωχός έχει ως αντίπαλο έναν πολιτικά κουρασμένο Π. Τατούλη ο οποίος τόσα χρόνια πέρασε ως “διακοσμητικός” ως περιφερειάρχης από αρκετούς νομούς της περιφέρειας και φυσικά της Κορινθίας! Και το κυριότερο με έναν Τατούλη που έχει ένα σωρό πολιτικά μέτωπα ανοικτά και φυσικά έχοντας μεγάλη φθορά! Οι εκλογές πλησιάζουν

Κ.Ν