Αυτός είναι ο λόγος που μήνυσαν τον δήμαρχο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ…

Σε ανακοίνωση από το ΠΑΚΟΕ αναφέρεται:

Μηνύσαμε τον Δήμαρχο Λουτρακίου για απειλές σε βάρος μας

Η κλιματική αλλαγή έχει ονοματεπώνυμο: Δήμαρχος Λουτρακίου

Το ΠΑΚΟΕ από δω και πέρα θα καταγγέλει ονομαστικά, αυτούς οι οποίοι ολιγωρούν και δεν ενδιαφέρονται για την ποιότητα ζωής των Ελλήνων. Είτε αυτοί βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, αιρετές ή μη, είτε όχι.

Σε απάντηση των αυθαίρετων, συκοφαντικών, απειλητικών αλλά σε κάθε περίπτωση αβάσιμων δηλώσεων του Δημάρχου Λουτρακίου κ. Γ. Γκιώνη στο δελτίο ειδήσεων του τοπικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Ηλέκτρα την 23-11-2022 σε βάρος του Προέδρου του ΠΑΚΟΕ προσωπικά αλλά και του φορέα μας, υποβάλλαμε μήνυση προς το σκοπό της προάσπισης των δικαιωμάτων μας.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αυτός ο άνθρωπος, ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ, από ό,τι φαίνεται που διακινεί όλη αυτήν την κατάσταση είναι επικίνδυνος και είναι επικίνδυνος γενικότερα για τον τόπο μας…….τώρα ετοιμαζόμαστε να του κάνουμε ζημιά για ό,τι έχει ανακοινώσει…….»

Ωραίες οι δηλώσεις και οι υποσχέσεις. Απο πράξεις όμως τί γίνεται Δήμαρχε;

  • Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι δημότες σας πίνουν εμφιαλωμένο νερό άλλων περιοχών και όχι το νερό που τους πουλάτε.
  • Λύσατε το πρόβλημα του παλιού δικτύου ύδρευσης της περιοχής;
  • Γιατί δεν ενημερώνετε τους δημότες σας για την επικινδυνότητα του πόσιμου νερού της περιοχής σας;
  • Γιατί δεν ενημερώνετε τους δημότες σας για τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών σας, που αν και καταδεικνύουν την ύπαρξη εξασθενούς χρωμίου (όπως άλλωστε και οι δικές μας), εσείς  δεν φροντίζετε να το εξαλείψετε;

Καλό θα είναι λοιπόν οι τοπικοί άρχοντες να ασχοληθούν περισσότερο με τα ουσιαστικά προβλήματα της κοινωνίας του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, όπως είναι το ζωτικής σημασίας πρόβλημα της ποιότητας του πόσιμου νερού και λιγότερο με το «να κουνάνε στο δάχτυλο» στο ΠΑΚΟΕ, υποδεικνύοντάς του τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει, μετά από 43 χρόνια λειτουργίας και αγώνων.

Γιατί ενώ μπορείτε να αλλάξετε την προβληματική αυτή κατάσταση, δεν κάνετε τίποτα Δήμαρχε, παρά μόνο τη συντηρείτε σιωπηρά;

Αυτό που δεν άλλαξε το τελευταίο διάστημα, είναι η ποιότητα του νερού στο Λουτράκι, η ύπαρξη εξασθενούς χρωμίου και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων προς τους αρμοδίους φορείς για το χρόνιο αυτό πρόβλημα.

Το ΠΑΚΟΕ λειτουργεί 43 χρόνια. Η θητεία σας πόσα χρόνια είναι;

Το πρόβλημα της ποιότητας του νερού στο Λουτράκι και στην ευρύτερη περιοχή δεν είναι χθεσινό, ούτε περσινό. Είναι πλέον της 10ετίας. Πηγαίνει δηλαδή πολλές θητείες Δημάρχων πίσω.

Το ΠΑΚΟΕ όπως και κάθε ελεύθερος Έλληνας πολίτης, θα προασπίζεται τα δικαιώματά του για ελευθερία του λόγου αλλά και για ελευθερία στην χρήση ενός καθαρού περιβάλλοντος. Και θα καταγγέλει πρόσωπα και καταστάσεις, με καταγγελίες προσωπικές και τεκμηριωμένες.

Από τη γραμματεία του ΠΑΚΟΕ”