Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην Κορινθία!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Το παρακάτω που θα αναφέρουμε δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στην Κορινθία για όποιον έχει εκτελέσει καθήκοντα αστυνομικού διευθυντή!

Δύο μέρες βρέθηκε ο Ν. Κοκιόπουλος στο “τιμόνι” της αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας εκτελώντας προσωρινά χρέη διευθυντή (μετά την αποστρατεία του Τετράδη και πριν την άφιξη της Ιωάννας Παναγοπούλου (που υπηρετούσε στη διεύθυνση αστυνομίας Αχαΐας και πλέον θα είναι επικεφαλής της διεύθυνσης Κορινθίας) και βγήκαν δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις!!!

Η μία είναι αυτή της Δευτέρας και αφορούσε την εξάρθρωση σπείρας νεαρών που έκλεβαν μηχανάκια στο Λουτράκι (δείτε την ανάρτηση: ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Συνελήφθησαν οι νεαροί που είχαν ρημάξει στις κλοπές τους ιδιοκτήτες δικύκλων! -Πόσα μηχανάκια βρέθηκαν πως και που… -Επιτυχία των αστυνομικών του ΑΤ Λουτρακίου (φωτο)

Και η άλλη είναι αυτή που συνέβη την επόμενη μέρα, Τρίτη, όπου κατασχέθηκαν περίπου 200 κιλά χασίς στο Κιάτο (!!!), μία μεγάλη επιτυχία της ασφάλειας Κορίνθου. Τέτοια ποσότητα ναρκωτικών δεν βγαίνει συχνά (δείτε την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: Συνελήφθη με 195 κιλά χασίς! (φωτο)

Δηλαδή, δύο μέρες στο “τιμόνι” της αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας ο Κοκιόπουλος, δύο μεγάλες επιτυχίες στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας!

Δηλαδή αν παρέμενε κανα μήνα στη θέση του αστυνομικού διευθυντή …τι θα γινόταν;

Είναι ένα θέμα που συζητιέται ήδη στο χώρο της αστυνομίας και θεωρούμε θα συζητιέται και στο μέλλον

ΣΣ. Την Τετάρτη έφτασε η Ι. Παναγοπούλου που αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντα του αστυνομικού διευθυντή Κορινθίας. Σίγουρα έχει καλούς και έμπειρους αξιωματικούς στο πλάι της που θα την βοηθήσουν στο έργο της. Καλή επιτυχία…