Α. ΔΙΜΗΝΙΟ: Η ανακοίνωση για το νερό! -…Πότε ήταν η τελευταία υπενθύμιση;

Έβαλαν την περασμένη Παρασκευή στις κολόνες στο Α. Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων, την ημέρα δηλαδή που θίξαμε στην korinthiannews.gr το θέμα με τα δύο παιδιά που πήγαν στο νοσοκομείο από το νερό (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: “ΚΙΑΤΟ: Το νερό στο Διμηνιό έστειλε δύο μικρά παιδιά στο νοσοκομείο! -Ποια συμπτώματα παρουσίασαν -Παρέμβαση εισαγγελέα…”), την εξής ανακοίνωση: «Η Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων, υπενθυμίζει στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Διμηνιού, ότι το νερό ύδρευσης είναι ακατάλληλο για πόση και μαγείρεμα».

ΣΣ. Μπορείτε να μας πείτε δήμαρχε Σ. Σταματόπουλε, ως πρόεδρος και της ΔΕΥΑΣ, πότε ήταν η προηγούμενη υπενθύμιση στους κατοίκους της περιοχής και με ποιο τρόπο τους ενημερώσατε; Πότε στείλατε κάποια ανακοίνωση στα ΜΜΕ, όπως συνηθίζεται σε αυτή την περίπτωση για να ενημερωθεί ο κόσμος;

Το παρακάτω έγγραφο της περιφέρειας που ανέφερε την ακαταλληλότητα του νερού ήταν στις αρχές Δεκεμβρίου, όπου σας ζητούσε να ενημερώσατε τους κατοίκους της περιοχής:

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους. Την ανάρτηση της korinthiannews.gr της περασμένης Παρασκευής τη Δευτέρα την πήρε η εκπομπή “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA” και στη συνέχεια σχεδόν όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια.

Ο δήμος διασύρθηκε πανελλαδικά και ο δήμαρχος αναγκάστηκε να βγει σε κάποια τηλεοπτικά παράθυρα προσπαθώντας μάταια να δικαιολογήσει την κατάσταση…

-Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: “Βουίζει” το πανελλήνιο για τα δύο παιδιά που κατέληξαν στο νοσοκομείο! -Το θέμα της korinthiannews.gr στο mega channel!

Κ.Ν