ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Αυτόν που … έκαψε τους Κορίνθιους προσκάλεσε ο Μανάβης και τον θεωρεί κορυφαίο υπουργό!

Η ιστορία έχει γράψει ότι ο Ν. Δένδιας είναι αυτός που με την επιλογή του ως υπουργός πριν λίγα χρόνια …έκαψε τους Κορίνθιους!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι επι θητείας του ως υπουργός της τότε κυβέρνησης της ΝΔ (πριν από περίπου 10 χρόνια) με μία απόφαση ...ΞΑΦΝΙΚΑ το κέντρο νεοσυλλέκτων, το οποίο είχε κλείσει ο Μπεγλίτης (για να χρησιμοποιηθεί υποτίθεται για άλλο σκοπό), μετατράπηκε σε κέντρο μεταναστών, το οποίο παραμένει ως τώρα!

Επι θητείας του Δένδια υποβαθμίστηκε το κέντρο της πόλης της Κορίνθου φέρνοντας ένα σωρό μετανάστες στην καρδιά της πρωτεύουσας του νομού μην ακούγοντας καθόλου τις αντιδράσεις των Κορίνθιων πολιτών!

Και αυτόν τον πολιτικό ο νέος δήμαρχος Βέλου-Βόχας Θ. Μανάβης, όπως αναφέρει ο ίδιος παρακάτω, τον προσκάλεσε στο δήμο Βέλου- Βόχας και τον θεωρεί μάλιστα κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη!!!

…Ωραία επιλογή με το καλημέρα έκανε ο Θ. Μανάβης (πριν ακόμα αναλάβει επίσημα δήμαρχος) με τον πολιτικό που προσκάλεσε στο δήμο του! Σε ότι αφορά αυτά που συζητήθηκαν με τον Δένδια και τις δεσμεύσεις θα δείξει τι θα γίνει, απλά εμείς διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας!

Καλή θητεία στον Θ. Μανάβη και να επιτυχει σε αυτά που έχει δεσμευτεί και τον ψήφισαν οι δημότες του! Γιατί είναι και πολλά…

Για τον Μανάβη πάντως είναι ο κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Από τον νέο δήμαρχο Βέλου- Βόχας Θ. Μανάβη αναφέρθηκε για τον κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη:

“𝚺𝚻𝚶 𝚩𝚸𝚨𝚾𝚨𝚻𝚰 𝚶 𝚼𝚷𝚶𝚼𝚸𝚪𝚶𝚺 𝚬𝚯𝚴𝚰𝚱𝚮𝚺 𝚨𝚳𝚼𝚴𝚨𝚺

Προσκεκλημένος του Θανάση Μανάβη, βρέθηκε στο Βραχάτι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας.

Ο νεοκλεγείς δήμαρχος Βέλου-Βόχας, φιλοξένησε τον κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στο ξενοδοχείο «Αλκύων», για να τον ενημερώσει για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν εξαιρετικό και ο κ.Δένδιας, δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν κυβερνητικά, για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της υδροδότησης του δήμου.

Ο κ.Δένδιας μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, για τους συναδέλφους του Κορίνθιους υπουργούς κκ. Δήμα και Ταγαρά.

Ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης, πριν καν ορκιστεί, έχει κάνει σειρά κρίσιμων επαφών, με κυβερνητικά στελέχη, που μπορούν να στηρίξουν ενεργά τον δήμο.

Στόχος του δημάρχου είναι τα μεγάλα προβλήματα του δήμου και πρώτα απ’ όλα το νερό, να μην είναι ένα τοπικό πρόβλημα, αλλά περιφερειακό και Εθνικό.

Στα πλαίσια αυτά, το επόμενο διάστημα, θα ξεδιπλωθεί το σχέδιο του, για μία νέα εξωστρεφή πολιτική του δήμου μας και παρουσία του στα κέντρα που λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Με σχέδιο και πολύ δουλειά θα αλλάξει ο δήμος και θα έλθουν καλύτερες ημέρες για τους πολίτες.

Ο δήμος Βέλου-Βόχας, θα ξαναμπεί στον Αυτοδιοικητικό και αναπτυξιακό χάρτη της χώρας”

ΣΣ. Αναφέρεται επίσης παραπάνω ότι: Ο Δένδιας μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, για τους συναδέλφους του Κορίνθιους υπουργούς Δήμα και Ταγαρά!

Για υπενθύμιση είναι και οι δύο τότε Κορίνθιοι πολιτικοί (Δήμας, Ταγαράς) που ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ στην επιλογή του Δένδια να φέρει μετανάστες στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού! Δηλαδή …το κατάπιαν! …Για να μην ξεχνιόμαστε!

Κ.Ν