ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: …Εκτός τόπου και χρόνου η ανάρτηση του “βιαστικού” Β. Τρωγάδη! -Δείχνει έλλειψη ευαισθησίας και πανικό!

…Το είδαμε και αυτό από τον υποψήφιο δήμαρχο Βέλου- Βόχας Β. Τρωγάδη (μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του δημάρχου)!

Έκπληξη προκάλεσε η ενέργεια του υποψηφίου δημάρχου Βέλου-Βόχας
Βασίλη Τρωγάδη, να ανεβάσει ανάρτηση και βίντεο στο οποίο …κατακρίνει την απόφαση για κήρυξη έκτακτης ανάγκης στο δήμο Βέλου-Βόχας λόγω λειψυδρίας, την ημέρα που όλη η Ελλάδα θρηνούσε σοκαρισμένη την απώλεια των νέων ανθρώπων στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη!!!

Η ανάρτησή του:

Μήπως πρέπει κάποιος να πληροφορήσει τον κύριο «Μπορούμε Καλύτερα» ότι υπάρχει και η ενσυναίσθηση. Όφειλε (έστω κι αν δεν ένιωθε) να τηρήσει το πρωτόκολλο της σιωπής και της θλίψης που διακατέχει ακόμη όλη την Ελληνική κοινωνία.

Καιρός για κριτική κακόπιστη ή καλόπιστη υπάρχει άφθονος μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου. Αλλά η βιασύνη και η έλλειψη επικοινωνιακής τακτικής προκειμένου να τοποθετηθεί σε ένα θέμα όπως η κήρυξη της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, πέρα από την έλλειψη ευαισθησίας δείχνει και τον πανικό που διακατέχει όλους αυτούς που …παίζουν όλα τα λεφτά τους για την κατάρρευση του Αννίβα, στην ταλαιπωρία του κόσμου
λόγω της ανομβρίας και της ανυδρίας!

ΣΣ. Κε Τρωγάδη επειδή ο τρόπος και ο χρόνος που φύγατε από τη δημοτική αρχή του Παπακυριάκου σας έχουν αφήσει εκτεθειμένο στους δημότες του δήμου Βέλου -Βόχας και επειδή οι εκλογές πλησιάζουν θα συνιστούσαμε να βρείτε άλλους τρόπους …για την όποια τυχόν προβολή σας! Γιατί αν συνεχίσετε έτσι είναι απορίας άξιο …αν έστω φτάσετε μέχρι τις εκλογές!

Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση από το δήμο Βελου- Βόχας: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο δήμος Βέλου-Βόχας- Το αίτημα του δημάρχου…

Ε.Σ