ΚΙΑΤΟ- ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Νανόπουλος κάνει αυτό που δεν μπορεί ο Σταματόπουλος!!! -Νερό της Στυμφαλίας και σε άλλες περιοχές του δήμου Κορινθίων και οι κάτοικοι στο δήμο Σικυωνιων …έμειναν με τις ψεύτικες υποσχέσεις του Σταματόπουλου!

Αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Κόρινθο με το νερό της Στυμφαλίας βλέπουν οι δημότες του δήμου Σικυωνίων και “βγαίνουν από τα ρούχα τους” αφού έμειναν με τις ψεύτικες υποσχέσεις όλα αυτά τα χρόνια του δημάρχου Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλου!!! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: Και αυτές οι περιοχές του δήμου Κορινθίων το καλοκαίρι θα υδροδοτούνται από τη Στυμφαλία!!! –Το μεγάλο έργο που προχωράει ταχύτατα! –Η δέσμευση του Νανόπουλου υλοποιείται! -Δηλώσεις για το έργο (φωτο)

Ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος …την κάνει τη δουλειά του και μάλιστα πολύ καλά και θα υδροδοτήσει ΕΠΙΠΛΕΟΝ περιοχές του δήμου Κορινθίων το καλοκαίρι με νερό της Στυμφαλίας!

Ο Σταματόπουλος …που υποτίθεται ότι η Στυμφαλία ανήκει στο δήμο Σικυωνίων απλά “παρακολουθεί” το δήμο Κορινθίων να παίρνει το νερό της Στυμφαλίας για να υδροδοτήσει και άλλες περιοχές!!!

Και οι δημότες στο δήμο Σικυωνίων σε αρκετές περιοχές έχουν ακόμα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό ή υδροδοτούνται από άλλες πηγές, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ! Παρόλα αυτά οι δημότες θα πληρώσουν τις αυξήσεις φωτιά στα δημοτικά τέλη! …Και οι εκλογές πλησιάζουν!

Για υπενθύμιση από το δήμο Κορινθίων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση:

“Το καλοκαίρι η υδροδότηση Άσσου – Λεχαίου – Περιγιαλίου από την Στυμφαλία. Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά το έργο της διαδικτύωσης Β΄ από την ΔΕΥΑ Κορίνθου, έργο που αφορά στην ύδρευση της δημοτικής ενότητας Άσσου – Λεχαίου, ένα αίτημα ετών που ικανοποιείται από την παρούσα δημοτική αρχή. Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος βρέθηκε στο σημείο των εργασιών, ενημερώθηκε για την εξέλιξη του από τον εργολάβο κ.Χρήστο Θεοχάρη και ξεκάθαρα δήλωσε πως πριν από το καλοκαίρι η σύνδεση με τις τρεις κοινότητες θα έχει επιτευχθεί…”

ΣΣ. Για να δούμε τι θα απαντήσει ο Σταματόπουλος για τα παραπάνω στους δημότες… όταν έρθει η ώρα! …Πως θα δικαιολογήσει την απραξία του;

Κ.Ν