ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Με το σκεπτικό του Θ. Μανάβη …θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί σχεδόν όλοι οι δήμαρχοι στην Ελλάδα!

Με το σκεπτικό του υποψήφιου δημάρχου Βέλου- Βόχας Θ. Μανάβη …μάλλον θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί σχεδόν όλοι οι δήμαρχοι στην Ελλάδα! Και μιλάμε για τις αιχμές που αφήνει κάθε τόσο στη δημοτική αρχή του Παπακυριάκου για το πρόβλημα του νερού!

Έχει “καταντήσει” κουραστικό ο Θ. Μανάβης …να αναμασάει κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια τη στιγμή που πολλοί δήμοι στην Ελλάδα και σχεδόν όλοι οι δήμοι στην Κορινθία αντιμετωπίζουν το ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Οι καιρικές συνθήκες, ειδικά τα τελευταία χρόνια, οδήγησαν στη λειψυδρία σε πολλούς δήμους. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ- ΒΟΧΑΣ!

Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες στις εκάστοτε δημοτικές αρχές που τα προηγούμενα χρόνια δεν βρήκαν κάποιες λύσεις, ώστε να περιοριστεί περισσότερο το πρόβλημα. Αλλά το πρόβλημα είναι ΓΕΝΙΚΟ!

Και με το να “αναμασάτε” κάθε τόσο τα ίδια και τα ίδια κε Μανάβη δεν πετυχαίνετε κάτι! Εξάλλου όταν κάποιος βρίσκεται στην αντιπολίτευση …ωραία τα λέει! Όταν διοικείς όμως εκεί αρχίζουν τα προβλήματα! Και με τα προεκλογικά ΘΑ …δεν γίνεται τίποτα! Αυτό κρατήστε το ως μία μικρή σημείωση!

Δείτε κε Μανάβη τα πολύ χειρότερα που είναι ακριβώς δίπλα σας, στον γειτονικό δήμο Σικυωνίων. Που αντιμετωπίζουν τόσα χρόνια τα χωριά του δήμου και το Κιάτο πρόβλημα με το νερό, τη στιγμή που το νερό της Στυμφαλίας υδροδοτεί για χρόνια την Κόρινθο!!! Εκεί δηλαδή …πρέπει να πάει στο εκτελεστικό απόσπασμα η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου που ΕΤΑΖΕ ΜΑΛΙΣΤΑ για χρόνια στους δημότες ότι θα πιουν από το νερό της Στυμφαλίας; Τουλάχιστον ο δήμος Βέλου- Βόχας δεν είχε νερό που να του το παίρνουν άλλοι δήμοι και να μην έχει ο ίδιος! Στο Κιάτο είναι οι πραγματικές ευθύνες μιας δημοτικής αρχής που δεν υδροδοτεί ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ τα χωριά της από τη Στυμφαλία, η οποία ανήκει στο δήμο Σικυωνίων!

ΣΣ. Πλέον φαίνεται όλο και περισσότερο! Σε αυτές τις εκλογές ο μόνος αντίπαλος του Παπακυριάκου στο δήμο Βέλου- Βόχας από τι φαίνεται είναι η φθορά των χρόνων που έχει ως δήμαρχος! Τίποτα άλλο! …Παίζει μπάλα μόνος του ο Αννίβας γιατί τόσα χρόνια δεν έχει βρεθεί κάποιος από την αντιπολίτευση που να κερδίσει την εμπιστοσύνη των δημοτών του! Με τα προεκλογικά ΘΑ ο δήμος Βέλου- Βόχα …γίνεται Ντουμπάι!

Κ.Ν