ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Το “μπάλωμα” στην πινακίδα του Κ. Κόλλια!!! -…Μας περνάει κάποιο μήνυμα ο “δικός μας άνθρωπος”; (φωτο)

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Δείτε προσεκτικά πως είναι η πινακίδα του τρίτου Κορίνθιου βουλευτή της ΝΔ Κ. Κόλλια έξω από το πολιτικό του γραφείο στην Κόρινθο:

Και τώρα που την είδατε μπορεί να μας “διαφωτίσει” κάποιος τι ακριβώς είναι σβησμένο κάτω από το όνομά του;

“Ο δικός μας άνθρωπος” …κάνει μπαλώματα στην πινακίδα του; …Ίσως είναι μεγάλο το κόστος για να αντικαταστήσει την πινακίδα με καινούρια!

Δύσκολοι καιροί ίσως πει κανείς για έξοδα! Αλλά από ότι γνωρίζουμε δεν υπάρχουν “μισθοί πείνας” για τους βουλευτές! Εκτός και αν αυτά τα χρήματα (πολλών χιλιάδων ευρώ μηνιαίως) …δεν είναι για σπατάλες!

…Μας τρώει να μάθουμε όμως τι να αναγραφόταν σε αυτό το σημείο που είναι σβησμένο!!! …Δεν πιστεύουμε να είναι ακόμα η προηγούμενη πινακίδα όταν ήταν ακόμα υποψήφιος βουλευτής; Αν το πετύχαμε μήπως να του δώσουμε και τα εύσημα γιατί δείχνει σε όλους μας …τι πάει να πει λιτότητα και πως πρέπει να περιορίζει κανείς τα έξοδά του στο ελάχιστο; …Μήπως θέλει να μας περάσει κάποιο μήνυμα “ο δικός μας άνθρωπος”;

Ο Κ. Κόλλιας πάντως μας δείχνει με την πινακίδα αυτή …ότι ξέρει από μπαλώματα! Μπορεί ωστόσο έξω από το “μπάλωμα” να “κρέμονται” κάποιες γραμμές …αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες!

Κ.Ν