ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Παλιά ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα και τώρα στηρίζουν Παπακυριάκο- …Τι συμβαίνει σε χωριά “κλειδιά”!

Με άνεση δείχνει να ετοιμάζει το ψηφοδέλτιό του ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας

Μετά από τρεις θητείες ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση 

Με ηρεμία και γνώστης των θεμάτων και των προβλημάτων που απασχολούν τον δήμο, ετοιμάζεται να διεκδικήσει άλλη μια θητεία.

Αυτή η ωριμότητα και η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους δημότες μεταφράζεται στην συσπείρωση που παρουσιάζεται γύρω από το πρόσωπό του και την προθυμία με την οποία στελέχη της τοπικής κοινωνίας δηλώνουν διαθέσιμοι για πιθανή συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του.

Έτσι, λοιπόν, σε πολύ καλό κλίμα ο Αννίβας συναντιέται με φίλους και υποστηρικτές και χτίζει το ψηφοδέλτιό του με προσοχή και καλά μελετημένες επιλογές. Το ενδιαφέρον είναι ότι δίπλα του στοιχίζονται πλέον και άτομα που παλαιότερα ως υποψήφιοι είχαν βρεθεί απέναντί του! 

Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμβούλων που στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση είχαν στελεχώσει αντίπαλους συνδυασμούς. 

Δεν είναι τυχαίο ότι σε χωριά “κλειδιά” όπως είναι το Βραχάτι ή το Βοχαϊκό ή ακόμα και το Μπολάτι, τον Αννίβα υποστηρίζουν αρκετοί τοπικοί σύμβουλοι που το 2019 ήταν σε αντίπαλα – ανεξάρτητα τότε – τοπικά ψηφοδέλτια! Με αυτά τα δεδομένα πραγματικά αναρωτιέται κανείς που θα βρουν οι υπόλοιποι συνδυασμοί να κάνουν τοπικά ψηφοδέλτια, τα οποία αυτή τη φορά είναι υποχρεωτικά για τον υποψήφιο δήμαρχο!

Πραγματικά περιμένουμε να δούμε πώς θα διαμορφωθούν τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων δημάρχων του δήμου Βέλου-Βόχας σε όλες τις τοπικές κοινότητες, τη στιγμή που ο Αννίβας δείχνει ο απόλυτος κυρίαρχος! Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα έως ακατόρθωτα για μερικούς να κάνουν συνδυασμό!

Ειδικά για ορισμένους που έχουν για εύκολα τα μεγάλα λόγια, φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα αποδείξουν ότι τα λόγια τους εκτός από μεγάλα ήταν και ψεύτικα!

Ε.Σ