ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Τελικά δεν το τερμάτισε! -…Υπάρχει και πιο κάτω μετά τα copy paste του Θ. Μανάβη!!!

Τελικά …ΔΕΝ το τερμάτισε ο υποψήφιος δήμαρχος Βέλου- Βόχας Θ. Μανάβης! Δυστυχώς για τον ίδιο …έχει και πιο κάτω!

Αντι να βγει και να ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ στους δημότες του γιατί απευθύνεται σε αυτούς γράφοντας ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ τα κείμενα άλλων υποψηφίων έβγαλε ανακοίνωση την επόμενη μέρα του άρθρου μας μιλώντας …για πόλεμο λάσπης!!!

Φαίνεται …σαν παραλήρημα του υποψήφιου δημάρχου ο οποίος μάλλον δείχνει ότι …τον κυνηγούν φαντάσματα!

Πραγματικά αναρωτιόμαστε Θ. Μανάβη από πότε τα έγγραφα -ντοκουμέντα εσείς τα θεωρείτε πόλεμο λάσπης;

Τον πόλεμο λάσπης τον έχετε αναφέρει και άλλες φορές, το κάνατε και τώρα τη στιγμή που δημόσια και με αποδεικτικά έγγραφα ΕΚΤΕΘΕΙΚΑΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!

Στο εξής οι δημότες πολύ πιθανό να θεωρήσουν ότι βλέπετε “φαντάσματα” να σας κυνηγούν όταν αναφερθείτε ξανά σε πόλεμο λάσπης …κτλ.

Μήπως με τέτοιου είδους ανακοινώσεις υποψήφιε δήμαρχε επιδιώκετε δημοσιότητα επειδή δεν έχετε κάτι άλλο να πείτε για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να πείσετε τους ψηφοφόρους σας; Αν ναι συνεχίστε έτσι…

Σε ένα άλλο σημείο της ανακοίνωσης σας Θ. Μανάβη αναφέρετε: Από πότε ένα καλό αυτοδιοικητικό κομμάτι, που με εκφράζει απόλυτα και το έγραψε κάποιος άλλος πριν χρόνια, που σαν και μένα αγωνιά για τον τόπο του, σε ένα κείμενο μου, αποτελεί ταπεινωτική πράξη; Άλλοι κλέβουν τα δημοτικά ταμεία ενώ άλλοι δανείζονται όμορφες ιδέες.

…Τώρα πραγματικά υποψήφιε δήμαρχε μιλάτε σοβαρά; Εδώ αντιγράψατε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ΟΜΙΛΙΑ ενός άλλου υποψηφίου ΠΡΙΝ 4 χρόνια (!!!)χωρίς να αλλάξετε ούτε κόμμα (!!!) και μιλάτε …για δανεισμό όμορφων ιδεών; Γιατί εδώ πρόκειται για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ κειμένου άλλου υποψήφιου! Δεν μπήκατε καν στη διαδικασία υποψήφιε δήμαρχε να κάνετε έστω μία αλλαγή!!!

Με το σκεπτικό σας άλλη φορά, ένας υποψήφιος όταν γράφει έναν καλό λόγο, οι υπόλοιποι 5.000 να ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ το λόγο του (και μάλιστα αυτολεξεί) και να τον παρουσιάζουν ως δικό τους!!!

Πολύ στον …αυτόματο βάλατε υποψήφιε του δήμου Βέλου- Βόχας ακόμα και τις ανακοινώσεις σας!!! Να φανταστούμε δηλαδή …πόσο αυτόματος πιλότος θα είχε πέσει αν ήσασταν ήδη δήμαρχος και ασχολούσασταν με τα σοβαρά θέματα του δήμου!!!

Επίσης Θ. Μανάβη σε αυτό που αναφέρετε: “Άλλοι κλέβουν τα δημοτικά ταμεία…”.

Συμφωνούμε ότι κάποιοι κλέβουν τα δημοτικά ταμεία και έχει βουίξει ο τόπος με κάποιους ΑΛΛΟΥΣ δημάρχους πανελλαδικά!

...Τι σχέση όμως έχει ο δήμος Βέλου- Βόχας με αυτή την αναφορά; Γιατί θεωρούμε ότι αν είχατε το παραμικρό στοιχείο για τη δημοτική αρχή του Παπακυριάκου θα είχατε απευθυνθεί στις αρχές και θα το είχατε βγάλει στη δημοσιότητα! Εκτός και αν ρίχνετε εσείς τώρα “λάσπη στον αέρα” για τη δημοτική αρχή του Παπακυριάκου χωρίς να ΤΟΛΜΑΤΕ να το γράψετε ευθέως γιατί φοβόσαστε ότι τελικά θα μπλέξετε εσείς!

Οπότε ποιοι θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και ποιοι πετούν …λάσπη στον αέρα απλά το βλέπουν πεντακάθαρα οι δημότες!

Σε ένα άλλο σημείο Θ. Μανάβη αναφέρετε: “Νοιώθω όμως πολύ υπερήφανος και σαν άνθρωπος αλλά και σαν πολίτης, που κάθε φορά το μόνο που βρίσκουν να πουν είναι ότι δεν έχω τις ρητορικές ικανότητες του ανθρώπου, που βούλιαξε τον δήμο Βέλου-Βόχας, τον άφησε χωρίς νερό και διαλυμένο σε όλους τους τομείς…”

Θ. Μανάβη μιλάτε για το νερό; Έχετε δει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα για το θέμα του νερού και στους άλλους δήμους της Ελλάδας αλλά και της Κορινθίας;

Για παράδειγμα έχετε δει τι γίνεται στο γειτονικό δήμο Σικυωνίων; Μάλιστα σε πρόσφατη ανάρτησή μας αναφέραμε μεταξύ άλλων: “Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος …που υποτίθεται ότι η Στυμφαλία ανήκει στο δήμο Σικυωνίων, απλά “παρακολουθεί” το δήμο Κορινθίων να παίρνει το νερό της Στυμφαλίας για να υδροδοτήσει και άλλες περιοχές!!! Και οι δημότες στο δήμο Σικυωνίων σε αρκετές περιοχές έχουν ακόμα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό ή υδροδοτούνται από άλλες πηγές, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ! Παρόλα αυτά οι δημότες θα πληρώσουν τις αυξήσεις φωτιά στα δημοτικά τέλη”

Είδατε Θ. Μανάβη ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα στον γειτονικό σας δήμο σε ότι αφορά το θέμα του νερού!!!

Επειδή Θ. Μανάβη μιλάτε για διαλυμένο δήμο, δεν σας είδαμε όμως να κάνετε κάποια αναφορά (στην ανακοίνωσή σας) ότι επι θητείας του Παπακυριάκου τα ταμεία του δήμου είναι γεμάτα, τη στιγμή που τα χρέη που βρήκε ο νυν δήμαρχος ήταν αρκετά. …Αυτά και άλλα πολλά (ίσως αναφερθούμε παρακάτω) μάλλον δεν σας αρέσουν να τα αναφέρετε!

Κλείνοντας στα υπόλοιπα που αναφέρατε υποψήφιε δήμαρχε του δήμου Βέλου- Βόχας είναι λόγια που τα λέει σχεδόν κάθε υποψήφιος …για την προβολή του! …Ωραία λόγια είναι, φτάνει όμως να μην αποδειχτεί παρακάτω ότι και αυτά τα έχετε κάνει copy paste από άλλον υποψήφιο!!!

Με αυτά που βλέπουμε να κάνετε υποψήφιε δήμαρχε στο δήμο Βέλου- Βόχας δεν ξέρουμε στο εξής πόσο θα πείσετε τους δημότες σας ΑΝ οι λόγοι που βγάζετε προς αυτούς (τους δημότες) είναι μέσα …από τα πιστεύω σας και την καρδιά σας, … ή απλά τα έχετε αντιγράψει από άλλους υποψήφιους για να ακούγονται ωραία!!!

Αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι ότι “βουίζει” εδώ και περίπου μία εβδομάδα ο δήμος Βέλου- Βόχας …με τα επικοινωνιακά copy paste του Θ. Μανάβη που αντι να βγει και να ζητήσει συγνώμη θέλει να περάσει και στην αντεπίθεση!!!

Τι άλλο επιφυλάσσετε στους δημότες σας Θ. Μανάβη; Λίγους μήνες πριν τις εκλογές υποψήφιε δήμαρχε του δήμου Βέλου Βόχας καταφέρατε να συζητούν για εσάς ….αλλά ΑΡΝΗΤΙΚΑ! Καλή συνέχεια…

Η ανάρτηση του Θ. Μανάβη:

ΣΣ. …Με κάτι τέτοια γίνεται όλο και πιο εύκολο του Παπακυριάκου στις επόμενες εκλογές. Περισσότερα θα αναφέρουμε σε επόμενή μας ανάρτηση…

Κ.Ν