“Βουίζει” η Κόρινθος με την ανακοίνωση Κούγια για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ επιχειρηματιών από το δήμο αλλά και τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ του Σταυρέλη για τα χρήματα που θα δώσει!!!

…Βουίζει η Κόρινθος μετά την “βόμβα” που έριξε ο γνωστός δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος Α.Κούγιας στην ανακοίνωσή του όταν μίλησε για επιχειρηματίες και οικονομικά συμφέροντα που έχουν από το δήμο (δείχνοντας Πιέτρη και Οικονόμου), αλλά και τα χρήματα που έχει υποσχεθεί ήδη να δώσει ο νέος δήμαρχος Κορινθίων Ν. Σταυρέλης!!!

Σε ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Α. Κούγιας μεταξύ άλλων ανέφερε ΞΕΚΑΘΑΡΑ:

“Δυστυχώς, εκτός από τον Κώστα Παπαγιανόπουλο και τον Λευτέρη φριγκελη, οι οποίοι ασχοληθήκαν ανιδιοτελώς με την ομάδα, οι δύο άλλοι συμμέτοχοι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονταν ήταν μέσω της ομάδος να παρέμβουν στις δημοτικές εκλογές της Κορίνθου, οι οποίοι είχαν και έχουν οικονομικά οφέλη από τις δραστηριότητες του δήμου…”

…Τι βόμβα έριξε ο Κούγιας εδώ με σοβαρά υποννοούμενα στους Γ. Πιέτρη και Γ. Οικονόμου; Παρέμβαση στις δημοτικές εκλογές και οικονομικά συμφέροντα; Μην ξεχνάμε ότι ο Γ. Πιέτρης κατείχε θέση που του έδωσε ο Νανόπουλος (ως πρόεδρος του λιμενικού ταμείου) μέχρι την τελευταία στιγμή και παραιτήθηκε μία ανάσα πριν τις εκλογές αφήνοντας αιχμές στον Νανόπουλο!!!

Με όλα αυτά που ακούμε και διαβάζουμε ο Νανόπουλος …μάλλον δικαιώνεται σε ότι έλεγε και μάλιστα πολύ πιο σύντομα από ότι ίσως ο ίδιος θα περίμενε!

Επίσης ο Κούγιας σε ένα άλλο σημείο αναφέρει στην ανακοίνωσή του: “Αξιοσημείωτο είναι ότι η νέα διοίκηση διαχεισριζετο τον πας κορθνιος μέσω των χρημάτων της χορηγίας ΥΦΑΝΤΗΣ, των εισπράξεων από τον αγώνα με τον πανεργειακό που ξεπέρασαν τις 40.000 ευρώ και από χρήματα τα οποία έχει υποσχεθεί ότι θα τους δώσει ο νέος δήμαρχος Κορίνθου κος Νίκος Σταυρέλης…”!

…Τι έγινε λέει; Έχει υποσχεθεί ο Σταυρέλης να δώσει χρήματα και πόσα; Από την τσέπη του ή από τον δήμο; Γιατί αν είναι από το δήμο έχει έρθει κάποιο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και ο Σταυρέλης δίνει τέτοιες υποσχέσεις; Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Κορινθίων …τι λένε;

Από τη μία διαβάζουμε για οικονομικές υποσχέσεις του Σταυρέλη παραπάνω και από την άλλη για επιχειρηματίες που έχουν οικονομικά οφέλη από τις δραστηριότητες του δήμου!!! Δεν τα λέμε εμείς, αλλά η επίσημη ανακοίνωση του Κούγια!

ΣΣ. Το θέμα μήπως πρέπει να το φέρει η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο και να ζητήσει εξηγήσεις από τον Σταυρέλη! Λέμε μήπως…

Μέχρι τότε οι δημότες διαβάζοντας τα παραπάνω ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους…

-Για υπενθύμιση δείτε όλη την ανακοίνωση του Κούγια στην εξής ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Κούγιας “αδειάζει” τον Γ. Πιέτρη και δίνει στη δημοσιότητα πόσα χρήματα έχουν βάλει ο καθένας στην ομάδα αναφέροντας επίσης: “Ο Γ. Πιέτρης τοποθέτησε το πούλμαν απέναντι από την καφετέριά του και καμάρωνε λες και ήταν ιδιοκτησία του…” -Τι αναφέρει για τον Οικονόμου…