Δ. Ραψωματιώτης: “Δυστυχώς το κύρος του επιμελητηρίου έχει χαθεί στην κοινωνία της Κορινθίας…” -Αυτή είναι η αλήθεια αλλά…

“Δυστυχώς το κύρος του επιμελητηρίου έχει χαθεί στην κοινωνία της Κορινθίας…”, αναφέρεται μεταξύ άλλων από τον επιχειρηματία Δ. Ραψωματιώτη!

Η αλήθεια είναι ότι όσα συμβαίνουν επι θητείας του Πιτσάκη στο επιμελητήριο Κορινθίας δεν τα έχουμε ζήσει ξανά και δεν ξέρουμε αν θα τα δούμε ποτέ ξανά στο μέλλον (όταν στη θέση του προέδρου δεν θα βρίσκεται πλέον ο Πιτσάκης)

Το ότι χάθηκε το κύρος του επιμελητηρίου Κορινθίας προς τα έξω, σας λέει κάτι Π. Πιτσάκη; Έστω και από “σπόντα” είστε πρόεδρος …και έχει χαθεί ο έλεγχος σχεδόν σε όλα τα επίπεδα!

Να σημειώσουμε πάντως ότι ο επιχειρηματίας Δ. Ραψωματιώτης από την πρώτη στιγμή κράτησε αποστάσεις, όταν είδε ότι μετά την αρχική στήριξή του στο πρόσωπο του Πιτσάκη … να χάνονται οι ισορροπίες! …Μάλλον οι υπόλοιποι που έμειναν και συνέχισαν να στηρίζουν τον Πιτσάκη συνεχίζουν να εκτίθενται!

Και θεωρούμε ότι εκτίθενται ακόμα περισσότερο άτομα τα οποία ενώ τα είχε “στολίσει” ο Πιτσάκης, αυτά τώρα τα άτομα …για κάποιον λόγο τον στηρίζουν! Εννοούμε για την περίπτωση του Β. Γεώργαρη (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Απίστευτο! Ο Γεώργαρης αποτελεί “δεκανίκι” του Πιτσάκη! …Κατάπιε τις ύβρεις του “από σπόντα” προέδρου; -Αιχμές από τον Σ. Μουρίκη…”

Από τον επιχειρηματία Δ. Ραψωματιώτη αναφέρεται σε επιστολή του:

“Την Δευτέρα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου έκανα την ύστατη προσπάθεια. Ζήτησα να κάνουν όλοι ένα βήμα πίσω, να ακυρωθούν όλες αυτές οι διαδικασίες και να προχωρήσουμε μαζί συνεργαζόμενοι, χωρίς αποκλεισμούς, προσφέροντας προς το Επιμελητήριο. Άλλωστε για αυτό λέγαμε ότι συμμετέχουμε στις εκλογές και για αυτό  εκλεγήκαμε.

Χθες Τρίτη με email σε όλα τα μέλη του ΔΣ επανέλαβα τα ίδια.

Δυστυχώς έχουμε πολύ άσχημες εξελίξεις οι οποίες δεν τιμούν καμία από τις δυο πλευρές.

Δεν τιμά κανέναν μας.

Δυστυχώς το κύρος του Επιμελητηρίου και το δικό μας, έχει χαθεί στην κοινωνία της Κορινθίας.

Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε καμία από τις δυο πλευρές, όπως φαίνεται και το κάνω από την αρχή της εμφάνισης αυτής της διαμάχης και της διαδικασίας.

Συνάδελφοι, αν και όταν νιώσετε ότι μπορεί να είμαι χρήσιμος, ενωτικά και δημιουργικά, θα βρίσκομαι δίπλα σας, θα βρίσκομαι μπροστάρης όταν και αν χρειαστεί να ανοίξουμε νέους και δύσκολους δρόμους, προς το παρόν βρίσκομαι τελευταίος για να προστατεύσω όσο μπορώ εσάς και το κύρος του Επιμελητηρίου.

Ραψωματιώτης Δημήτρης”