Η αδιαθεσία του Θ. Καλλίρη την ώρα της συναυλίας στους Αγ. Θεοδώρους -Γιατί ζήτησε 5 λεπτά πριν ξεκινήσει για να πάει σε φαρμακείο! -Είπε ότι δεν το έχει πάθει ξανά αυτό!

Σίγουρα η συναυλία του Θ. Καλλίρη το περασμένο Σάββατο στους Αγ. Θεοδώρους στην Κορινθία …θα μείνει αξέχαστη στον γνωστό τραγουδιστή!

Η συναυλία ήταν να ξεκινήσει στις 19:00.

Περίπου στις 19:30 ανεβαίνει στη σκηνή ο Θ. Καλλίρης και πολύ ευγενικά και ανθρώπινα προς τους παρευρισκόμενους ανέφερε μεταξύ άλλων: “Υπάρχει ένα πρόβλημα. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι μου. Κάτι έφαγα λίγο πιο πριν και με έχει ενοχλήσει. Να κάνουμε υπομονή 5 λεπτά προκειμένου να πάρω κάτι από το φαρμακείο ώστε να μπορέσω να τραγουδήσω…”

Μετά από περίπου 10 λεπτά ο Θ. Καλλίρης ανέβηκε και πάλι στη σκηνή και ανέφερε μεταξύ άλλων: “Πάλι δεν νιώθω καλά με το στομάχι μου, ανακατεύομαι, αλλά θα ξεκινήσω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο…”

Ο Θ. Καλλίρης ξεκίνησε να τραγουδάει ενώ, στην αρχή τουλάχιστον, εύκολα διέκρινε κανείς την ενόχληση που είχε με το στομάχι του, αλλά λόγω της εμπειρίας του προσπάθησε να τραγουδήσει όσο μπορούσε αναφέροντας σε κάποιο σημείο: “Παιδιά το πρόβλημα δεν μου έχει περάσει ακόμα. Δεν μπορώ να αποδώσω στο 100%…”.

ΣΣ. Οφείλουμε όμως να δώσουμε τα εύσημα στον γνωστό καλλιτέχνη γιατί παρότι είχε σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι του έμεινε στη σκηνή και προσπάθησε να διασκεδάσει όσο καλύτερα γινόταν το κοινό

Κ.Ν