ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τους προσέφεραν 1 τόνο και 100 κιλά κοτόπουλα!

Σε μία ανακοίνωση από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

Για μία ακόμη φορά, με αφορμή την Εορτή των Χριστουγέννων, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, έρχεται αρωγός στο μεγάλο Φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως μας προσφέροντας έναν τόννο κοτόπουλα «ΠΙΝΔΟΣ».

Οι υπεύθυνοι της Τραπέζης Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», της Ι. Μητροπόλεώς μας, παρέλαβαν αυτή την πολύ σημαντική προσφορά την Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022, μέρος της οποίας θα αποσταλεί στα «ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» του Καθεδρικού Ι. Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, καθώς επίσης και στα υπόλοιπα Ιδρύματα της Ι. Μητροπόλεώς μας…”

Σε άλλη ανακοίνωση από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται:

Την προσφορά εκατό κιλών κρέατος (κοτόπουλα), εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας «Η ΠΙΝΔΟΣ», δέχτηκαν οι υπεύθυνοι της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022, για τις ανάγκες της εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων.

Ο π. Αρκάδιος, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας «Η ΠΙΝΔΟΣ» κ. Ηρακλή Τσάνη, εξέφρασε τις πατρικές ευχές, ευλογίες και ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Κορίνθου κ. Διονυσίου, για την ενίσχυση και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της Ι. Μητροπόλεώς μας μέσω της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» στις ημέρες της εορτής των Χριστουγέννων…”