“Η Αληθινή Εν Θεώ Ζωή είναι το Μήνυμά Μου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Αληθινή Εν Θεώ Ζωή Είναι το Μήνυμά Μου

22 Ioυνίου 2010

Βασούλα, σε κάλεσα, παιδί Μου! Είµαι πάντοτε µαζί σου. Ύμνησέ Με κάθε μέρα που περνά γιατί μπροστά σου στέκομαι. Σου ξανάδωσα ζωή για να ζήσεις ενωμένη µαζί Μου. Πολλοί διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν τον Λόγο Μου αλλά δεν Τον ζούνε. Πολλοί κηρύττουν όρθιοι στις συνάξεις Μου, αλλά όσα κηρύττουν δεν τα εφαρμόζουν. Έγινες υπηρέτης της Εκκλησίας Μου, δούλη της Εκκλησίας Μου, για να μεταφέρεις το Mήνυµά Μου για ειρήνη, συμφιλίωση και ενότητα και να το παραδώσεις στον λαό Μου. Στόχος Μου ήταν να φανερώσω στον κόσµο το Έλεός Μου και πόσο ανησυχώ για τη σωτηρία τους. Πόσο ανησυχώ για τη διαίρεσή τους. Αχ, κόρη Μου, αν ήξερες μόνο αυτά που ξέρω κι αν έβλεπες και άκουγες αυτά που βλέπω και ακούω από τους ποιµένες Μου, και όσα δηλώνουν µεταξύ τους, θα καταλάβαινες την πίκρα αυτού του ποτηριού!  Ναι;

-Σίγουρα δεν είναι έτσι όλοι οι ποιμένες Σου.

-Λείπει η ταπεινοφροσύνη. Έχει γίνει ζημιά στην οικοδομή του Σώµατός Μου. Αν το Σώµα Μου αποκοπεί από την Κεφαλή, είναι νεκρό. Η ερήμωση εξαπλώνεται με κίνδυνο να μετατρέψει τον Οίκο Μου σε  µια έρηµο!

-Τι να κάνω, Κύριε;

-Συνέχισε να συγκαλείς και να συγκεντρώνεις όπως κάνεις. Μην αποκάμεις, περιστέρι Μου, είμαι πάντα στο πλευρό σου, δεν το πρόσεξες;

Εμφανίστηκα πάνω σου σαν Σημάδι, για να σε ενθαρρύνω. Μη φοβάσαι τις σκιές, Εγώ είμαι η ισχυρή σου προστασία. Έχε Μου εμπιστοσύνη.

Όσο για τους ποιµένες που αµελούν να φροντίσουν το ποίµνιό Μου και να το ποιµάνουν, είναι όπως λένε οι Γραφές: «Αλλοίµονο στους ποιµένες που καταστρέφουν και διασκορπίζουν το κοπάδι Μου. Διασκορπίσατε το κοπάδι Μου, το παραπλανήσατε, δεν το φροντίσατε (Ιερεµ. 23:1) Αν και ήταν κάποτε σπουδαίοι, κατέληξαν να είναι υπόδουλοι στα στοιχεία του κόσµου, γιατί παρασύρθηκαν από τον φιλελευθερισµό και λησμόνησαν να ζήσουν μια ζωή σύµφωνα µε τους αρχικούς τους όρκους.

Τους ζήτησα να είναι ριζωμένοι σ’ Εμένα και θεμελιωμένοι σ’ Εμένα και να µείνουν σταθεροί στην πίστη που διδάχθηκαν. Αν είχαν φυλάξει τους αρχικούς αγαπητικούς τους όρκους σε Εμένα και δεν αφήνονταν να τους δελεάσουν από τα επίγεια πράγµατα, πράγµατα που φθείρονται, σήµερα ο Οίκος Μου θα ήταν πλούσιος δόξα και το ποίµνιό Μου δεν θα είχε απομακρυνθεί.

Η Αληθινή εν Θεώ Ζωή είναι το Μήνυµά Μου. Δεν βασίζεται σε ανθρώπινες διδασκαλίες ή ανθρώπινες διατάξεις. Βασίζεται στην Αγάπη Μου, βασίζεται στην Αλήθεια, βασίζεται στην αληθινή διδασκαλία, που είναι γεµάτη αρετές οι οποίες θα σας οδηγήσουν στη θέωση και θα δώσουν σε τούτη τη γενεά την πλήρη γνώση του θελήµατός Μου.

Οι διδασκαλίες Μου είναι διδασκαλίες βυζαντινές, που τις προσφέρω στην ανθρωπότητα σαν νέο βαπτιστικό φιλί, για να αναστήσω τους νεκρούς σε μια νέα ζωή και να τους δείξω πως η αλήθεια βρίσκεται στο Πνεύμα.

Το Πνεύµα σας είχε προειδοποιήσει ότι κατά τους έσχατους καιρούς θα αποστατούσαν μερικοί από την πίστη και θα διάλεγαν διδασκαλίες που προέρχονται από τους δαίμονες. Δεν έχουν τίποτα για το οποίο μπορούν να υπερηφανευτούν. Πόνος και βάσανα κυριαρχούν σε πολλά έθνη και παρ’ όλα αυτά, ο Λόγος µου δεν έχει εισχωρήσει µέσα τους. Έδειξα την αγάπη Μου σε όλους τους ανθρώπους, ώστε να Με δεχτούν ευχάριστα. Θα ρωτήσουν μερικοί «πώς έδειξες την Αγάπη Σου, όταν τόσα πολλά έθνη καταλήγουν συνεχώς στη βία και η πείνα είναι προ των θυρών;»

Κι όµως, έδειξα την Αγάπη Μου µε τις συνεχείς υποµνήσεις Μου και τις αδιάκοπες προειδοποιήσεις Μου. Κατέβηκα από το θρόνο Μου με τον τρόπο αυτό, για να σας δώσω πίσω τις ζωές σας που τις είχαν παγιδεύσει οι δαίµονες. Δεν έπαψε ποτέ η καλοσύνη Μου. Αλλά εσείς δεν Με περιμένατε κι ούτε Με αναζητήσατε. Σας φώναξα αλλά προτιµήσατε να µην ακούσετε. Σας έδειξα το Έλεός Μου και σας γέµισα µε ευλογίες που ποτέ δεν εκτιµήθηκαν, γι’ αυτό ποιος μπορεί να πει ότι ο Κύριος δεν έδειξε την Αγάπη Του;

Εξαιτίας της ασέβειάς σας, εξαιτίας της απόρριψης από μέρους σας του Σταυρού Μου, πάνω στον οποίο υπέφερα οικειοθελώς για όλους σας, και ιδιαίτερα εξαιτίας της βλασφηµίας σας απέναντι στο Άγιο Πνεύµα της Χάριτος που σας χαρίζω πλουσιοπάροχα για να σας ανακαινίσω, σας βεβαιώνω, γενεά, ότι τα έθνη θα στραφούν το ένα ενάντια στο άλλο και θα χυθεί πολύ αίµα. Η ελιά θα σταµατήσει να δίνει τους καρπούς της και η γη θα καταρρεύσει. Καταστροφή και ερήμωση θα έρθει σε πολλές πόλεις όπως δεν ξανάγινε ποτέ.Οι εποχές θα συνεχίσουν να αλλάζουν, αφού ο άνθρωπος καταστρέφει τη γη µε την αµαρτωλότητα του και την ασέβειά του. Και σαν λιοντάρι που βρυχάται οι φλόγες Μου θα κατέβουν  από τον Ουρανό, µια θυελλώδης φωτιά. Από τη µια άκρη της γης στην άλλη, θα βάλω φωτιά στα φαράγγια, τα βουνά, στις κοιλάδες και στις πόλεις, και η γη θα ερηµώσει από πολλούς κατοίκους της.

Όλοι αυτοί που ορκίστηκαν να καταστρέψουν την Εκκλησία Μου και να αναποδογυρίσουν τον Σταυρό Μου, θα  καούν στην κόλαση. Έρηµες χήρες θα περιφέρονται γυµνές και όσοι ορκίστηκαν να πολεµήσουν τους προφήτες Μου και ότι είναι άγιο, θα υποστούν κι αυτοί αυτό που τους αξίζει. Τώρα κάθονται µε σιγουριά στους θρόνους τους, αλλά όχι για πολύ. Θα τους επισκεφθώ ως Κριτής και θα τους κρίνω αυστηρά. Θα τους κατεβάσω ο Ίδιος από τους θρόνους τους. Αν και κρύβονται σήµερα πίσω από µια µάσκα, θα τους γυρέψω σύντονα και θα τους ξεσκεπάσω. Προσέξτε! Θα ταπεινώσω όλους αυτούς που ρυπαίνουν τον Οίκο Μου. Θα τους αφήσω να ταπεινωθούν αφού παρέβησαν τις εντολές Μου. Και τότε, θα φέρω ένα καθαρό σκεύος στον Οίκο Μου, και η καρδιά σας θα χαρεί και το Χέρι Μου θα απλωθεί προς αυτό το σκεύος που θα κοπιάσει με τη βοήθεια του Φωτός Μου!

Χρειάζομαι καθαρά σκεύη, για πολύτιμη χρήση, έτοιμα να θυσιαστούν, που να φέρονται με πραότητα σε όλους, πρόθυμα να διδάξουν τους νέους να είναι ταπεινοί, υπάκουοι και χαρούμενοι με τη χαρά του Κυρίου.

Αχ παιδί Μου! Η αιχμή της λόγχης  βρίσκεται πάντα στην Καρδιά Μου. Θα έρθει ωστόσο η ώρα, στην πραγματικότητα πλησιάζει όσο ποτέ η ώρα που εμφανιστώ ως Κριτής σε όσους ποδοπατούν το Σώμα Μου και παρασύρουν τον λαό Μου μακριά από τη συμφιλίωση και την ενότητα, κρατώντας σκόπιμα το ποίμνιό Μου σκορπισμένο και σε ανίδεο. Θα συντρίψω τη δύναμή τους, όταν έρθει η ώρα. Μην έχεις καμιά αμφιβολία.

Έλα, το μόνο που χρειάζομαι από εσένα είναι αγάπη!».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…