ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η ατυχία του …δεν είχε τέλος! Τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Κορίνθου λίγες μέρες μετά την εισαγωγή του στη ΜΕΘ κορονοϊού!

Χθες λάβαμε μία ευχάριστη ανακοίνωση από την διοίκηση του νοσοκομείου για έναν ασθενή που βγήκε από τη ΜΕΘ covid στο νοσοκομείο Κορίνθου (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση)

ΔΕΝ ΛΑΒΑΜΕ όμως ανακοίνωση από την διοίκηση του νοσοκομείου για τον θάνατο του 66χρονου από το Βόλο, ο οποίος …τελικά δεν άντεξε, ΟΥΤΕ για όλους τους θανάτους που έχουν προκύψει ως τώρα μέσα στη ΜΕΘ κορονοιού του νοσοκομείου Κορίνθου! (αυτά τα γράφουμε για να έχουν πιο ολοκληρωμένη άποψη οι αναγνώστες -από τη στιγμή που βγάζει την ευχάριστη ανακοίνωση η διοίκηση- για το τι συμβαίνει με όλους τους ασθενείς που μπαίνουν στη ΜΕΘ covid του νοσοκομείου Κορίνθου).

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 5a-94-1024x512.jpg

…Δεν τα κατάφερε ο 66χρονος!

Η μία ατυχία διαδεχόταν την άλλη για τον 66χρονο και τελικά η κατάληξη για τον ίδιο δεν ήταν καλή! Ο άτυχος 66χρονος ασθενής με κορονοιό από το Βόλο τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Κορίνθου. Έμεινε για κάποιο χρονικό διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Κορίνθου …αλλά δεν τα κατάφερε! Άλλος ένας ασθενής που δεν βγαίνει νικητής από τη ΜΕΘ covid του νοσοκομείου Κορίνθου

Να υπενθυμίσουμε, όπως είχε αναφερθεί και σε αθηναικά ΜΜΕ, ότι από την πρώτη στιγμή σε πραγματικό εφιάλτη είχε εξελιχθεί για τον άτυχο 66χρονο ασθενή με κορονοϊό στον Βόλο η διακομιδή του από το Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Κορίνθου.

Η διακομιδή του στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Πελοποννήσου εξελίχθηκε σε θρίλερ, το οποίο έληξε μετά την περιπέτεια την οποία θα θυμούνται για χρόνια οι γιατροί που τον συνόδευαν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Για να φτάσει μέχρι την Κόρινθο, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ταχυδρόμος του Βόλου”, χρειάστηκε να αλλάξει τρία ασθενοφόρα, καθώς το ένα μετά το άλλο έμεναν στον δρόμο λόγω βλάβης!!!

Με την ευκαιρία θέλουμε να ρωτήσουμε και κάτι άλλο τους υπευθύνους του νοσοκομείου Κορίνθου που θέλουν να παρουσιάσουν ότι η ΜΕΘ covid λειτουργεί όπως πρέπει!

-Από τις 22 Νοεμβρίου που λειτουργεί η ΜΕΘ κορονoϊού στο νοσοκομείο Κορίνθου έχουν νοσηλευτεί κάποια άτομα. Ισχύουν οι φήμες ότι …σχεδόν οι περισσότεροι από αυτούς τους ασθενείς έχασαν τη ζωή τους;

-Υπήρξε περιστατικό με έναν ασθενή που τελικά βγήκε από τη ΜΕΘ covid στο νοσοκομείο Κορίνθου αλλά στη συνέχεια …δεν είχαν που να τον πάνε; Ισχύει ότι τον έστειλαν σε ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας) σε νοσοκομείο των Αθηνών; Μήπως αυτό το περιστατικό έχει να κάνει με την χθεσινή ευχάριστη ανακοίνωση του κ. Καρπούζη;

Δύο ερωτήματα για συγκεκριμένες απαντήσεις!

-Κύριοι υπεύθυνοι που νοιάζεστε (και καλά κάνετε) για την εικόνα του νοσοκομείου Κορίνθου προς τα έξω φτάσατε στο σημείο να δεχτείτε να λειτουργήσει μία σκέτη μονάδα εντατικής για τον κορονοϊό στο νοσοκομείο Κορίνθου χωρίς πιο πριν να υπάρξουν οι απαραίτητες βοηθητικές δομές, όπως είναι η μονάδα αυξημένης φροντίδας καθώς και η πνευμονολογική κλινική ειδικά για covid,ούτως ώστε να παρέχονται σε αυτούς τους ασθενείς (που δεν είναι απλοί ασθενείς) την καλύτερη φροντίδα;

Μήπως τα ποσοστά θνησιμότητας στη ΜΕΘ covid στο νοσοκομείο Κορίνθου είναι αρκετά υψηλά;

Αυτά τα παραπάνω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ερωτήματα πρέπει να κληθούν να απαντήσουν οι υπεύθυνοι, φυσικά και ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζης που θέλει να παρουσιάσει ότι η ΜΕΘ covid στο νοσοκομείο λειτουργεί όπως πρέπει!

Φυσικά για το τι συμβαίνει έξω από τη ΜΕΘ κορονοϊού και πόσο κινδυνεύει η υγεία των ίδιων των εργαζομένων στο νοσοκομείο Κορίνθου ΟΣΟ και αν έχουμε προσπαθήσει μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση!

Δείτε και στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί πως ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου δεν απαντάει στα θέματα που πριν έθιξε ο διευθυντής της korinthiannews.gr Φώτης Νικολακόπουλος (από το 1:16 λεπτό)!

Ακόμα και όταν ρωτάει επανειλημμένα ο δημοσιογράφος -παρουσιαστής στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» τον Γρ. Καρπούζη με ποιο ασανσέρ φτάνει ο νεκρός στο νεκροτομείο ο διοικητής του νοσοκομείου στην προσπάθειά του …να τα παρουσιάσει όλα καλά δεν απάντησε σε αυτό το σοβαρό θέμα (δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας στο παρακάτω βίντεο στο 10:03 λεπτό).

Ακούστε στο παραπάνω βίντεο (στο 10:03 λεπτό) πως ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου “προσπερνάει” την ερώτηση του Ι. Χασαπόπουλου σχετικά με το ασανσέρ που μεταφέρονται οι νεκροί covid στο νεκροτομείο!

Βλέποντας το παραπάνω βίντεο οι αναγνώστες- τηλεθεατές ποια άποψη θα σχηματίσουν άραγε; Αφήνουμε την απάντηση στους ίδιους…