Η Κόρινθος είναι η πρώτη πόλη που φιλοξενεί την εν λόγω έκθεση…

Από το γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Α. Κόρκα αναφέρεται: «Στα εγκαίνια της έκθεσης Bio Muse στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα παρευρέθηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα ως εκπρόσωπος  της Περιφέρειας Πελοποννήσου,παρουσία του Υπουργού Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νίκου Ταγαρά, του Γενικού  Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Γ. Διδασκάλου, του Δημάρχου Κορινθίων κ. Β. Νανόπουλου και του Προέδρου του  Επιμελητήριου Κορίνθου κ. Π. Λουζιώτη.

Μια ιδιαίτερη έκθεση με  βιογραφίες των ανθρώπων που έζησαν στην Ελλάδα τα τελευταία 11.000 χρόνια οι οποίες θα παραμείνουν στο χώρο του Ιδρύματος για ένα μήνα. Η Κόρινθος είναι η πρώτη πόλη που φιλοξενεί την εν λόγω έκθεση.

Στην παρουσίαση,  προεξείχε οΤενεάτης από την Συστημική Αρχαιολογική Ανασκαφή της Αρχαίας Τενέας από την ομάδα της δρ. Έλενας Κόρκα, όπως και η  δρ. Χρ.  Παπαγεωργοπούλου όπου έπειτα  από μελέτη του οστεογικού υλικού έδωσε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ζωή των Τενεατών».