Η Μύκονος …και ο Κορίνθιος επιχειρηματίας!

“Κι όμως, αν και πολλοί δεν το ξέρουν, αλλά η Μύκονος είχε την επιλογή του (οργανωμένου) κάμπινγκ και μάλιστα με δύο εκπροσώπους. Και τα δύο βρίσκονταν σε πολύ όμορφες παραλίες στην Παράγκα και στο θρυλικό Paradise.

Το δεύτερο βέβαια είχε κλείσει τα τελευταία χρόνια και είχε μείνει μόνο του αυτό της Παράγκας που ονομαζόταν και Μυκονος Camping

Τα τελευταία χρόνια βέβαια με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στο νησί των ανέμων ήταν θέμα χρόνου να ρίξει τίτλους τέλους και αυτό το κάμπινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», τις οποίες επιβεβαίωσε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο ίδιος ο επιχειρηματίας, στη θέση του κάμπινγκ πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα η κατασκευή μιας υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας.

Πρόκειται για έργο με προϋπολογισμό 55 εκατ. ευρώ, στο οποίο συμμετέχει ο Κορίνθιος επιχειρηματίας Γιάννης Παπαλέκας, που έγινε γνωστός στη Ρουμανία ως «βασιλιάς του real estate» λόγω της Globalworth, ή ως «Mr Nammos» στην Ελλάδα από τη συμμετοχή του στο διάσημο παραθαλάσσιο εστιατόριο «Nammos» και το εμπορικό χωριό «Nammos Village».

Η συμφωνία, εκτός από το ξενοδοχείο, περιλαμβάνει και τη δημιουργία ενός beach bar-restaurant, στο πρότυπο του «Nammos». Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις και με διεθνείς αλυσίδες στον χώρο της εστίασης. Η κίνηση αυτή αναμένεται να αυξήσει τον ανταγωνισμό και δη στην παραλία της Παράγκας, όπου βρίσκονται δύο από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εστίασης, το φημισμένο beach bar-restaurant «Scorpios» και το «SantAnna» με τη μεγαλύτερη πισίνα στην Ευρώπη.

Πιθανότατα και το ξενοδοχείο που ετοιμάζεται στην Παράγκα, στη θέση του κάμπινγκ, θα λειτουργήσει κάτω από την ομπρέλα μεγάλου ομίλου και θα περιλαμβάνει, όπως φαίνεται και από τα σχέδια, περίπου 50 σουίτες, από τις οποίες κάποιες θα διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, κέντρο ευεξίας και μπουτίκ με διεθνή brands.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», το deal μεταξύ Πλατανιά και Παπαλέκα έκλεισε στα 35 εκατ. ευρώ και θα χρειαστούν 20 εκατ. ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ…”, αναφέρθηκε στο topontiki.gr