Θα ακολουθήσει το παράδειγμα του μητροπολίτη Μεσσηνίας ο μητροπολίτης Κορίνθου; -Το ενδιαφέρον του Χρυσόστομου!

“Επιστολή έμπρακτης συμπαράστασης έστειλε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, κ.Χρυσόστομος προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, δηλώνοντας ότι το Φιλόπτωχο ταμείο της Μητρόπολης προσφέρει 10.000 ευρώ για την προμήθεια παραφαρμακευτικών ειδών, δηλαδή ατομικών μέσων προστασίας, γάντια, μάσκες κλπ. Ο διοικητής του Νοσοκομείου δημοσιοποίησε την επιστολή, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Μητροπολίτη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπέζος αναφέρει:

“Πριν από λίγο παραλάβαμε επιστολή από τον Σεβασμιώτατο Μεσσηνίας, κ. Χρυσόστομο που αφού εκφράζει για ακόμη μια φορά τη συμπαράστασή του σ’ όλο το προσωπικό του Νοσοκομείο μας τούτες τις δύσκολες ώρες, μάς γνωστοποιεί την απόφαση του Δ.Σ. του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας να διαθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ για κάλυψη των ειδών ατομικής προστασίας! Σεβασμιώτατε, σ’ ευχαριστούμε θερμά!”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο messinialive.gr.

ΣΣ. …Με τη σειρά μας αναρωτιόμαστε! Ο δεσπότης Κορίνθου Διονύσιος έκανε κάποια κίνηση (ως μητρόπολη) προς το νοσοκομείο Κορίνθου, το οποίο ως γνωστόν εξυπηρετεί καθημερινά πολύ κόσμο ενώ παράλληλα έχει πολλές ελλείψεις; Η μητρόπολη Κορίνθου, ειδικά αυτές τις μέρες, δεν μπορεί να προσφέρει κάτι;Γιατί δεν είναι μόνο οι συναντήσεις με στελέχη του νοσοκομείου Κορίνθου! Αυτή είναι η άποψή μας…

Κ.Ν