…Πάλι καλά! Με μάσκες φωτογραφήθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου!

…Πάλι καλά! Πήγε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τ. Γκιολής και ο περιφερειάρχης Π.Νίκας στο νοσοκομείο Κορίνθου σήμερα και έβαλαν όλοι μάσκες (παραπάνω φωτο)

Η ανάρτηση του Τ. Γκιολή:

Ευτυχώς δεν ήταν σαν την προηγούμενη επίσκεψη του Τ. Γκιολή στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας όπου έβγαζε φωτογραφίες με τον αστυνομικό διευθυντή Χ. Τετράδη …σαν να μην τρέχει τίποτα! (δείτε την ανάρτηση με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Έβγαλαν κοντινή φωτογραφία …σαν να μην τρέχει τίποτα! -Τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης …που πήγαν;)

Δείτε (για υπενθύμιση) τη φωτογραφία κατα την επίσκεψη του Τ. Γκιολή στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας:

Ευτυχώς σήμερα στο χώρο του νοσοκομείου έβαλαν μάσκες

…Ίσως επειδή βρέθηκαν σε χώρο νοσοκομείου να μπήκαν οι μάσκες.

…Ίσως κάποιοι να είναι πιο προσεχτικοί στο εξής μετά και την ανάρτησή μας για το τι συνέβη στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας!

Στο εξής ας λαμβάνονται τα μέτρα ασφαλείας από όλους για να δίνεται το καλό παράδειγμα και στους πολίτες…

ΣΣ. Βέβαια στο χώρο του νοσοκομείου αν φορούσαν (εκτός από τις μάσκες) και γάντια και ήταν πιο λίγα άτομα θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Θεωρούμε ότι και ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, επειδή ανήκει στις ευπαθείς ομάδες (λόγω ηλικίας), θα ήταν από τους πρώτους που θα ήθελαν τα μέτρα ασφαλείας.

Εντωμεταξύ δεν είναι κακό να “κοπούν” οι φωτογραφίες αυτό το διάστημα! Δεν είναι και τόσο απαραίτητες τη στιγμή που όλοι είναι σε επιφυλακή λόγω του κορονοϊού!

Κ.Ν