“Κάρφωσαν τα Χέρια που τους Έπλασαν – Ελάτε Να Αντλήσετε Από Την Ιερή Καρδιά Του Ιησού – Ελάτε Να Τον Λατρέψετε”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Κάρφωσαν τα Χέρια που τους Έπλασαν – Ελάτε Να Αντλήσετε Από Την Ιερή Καρδιά Του Ιησού – Ελάτε Να Τον Λατρέψετε-

10 Μαρτίου 1990

Ειρήνη σε σας. Εγώ, ο Κύριος Ιησούς, σας αγαπώ. Αγαπημένα Μου παιδιά, μάθετε πως είμαι η Αιώνια Αλήθεια. Είμαι η Οδός που σας οδηγεί στην Αιώνια Ζωή.

Είστε πρόθυμοι τις μέρες αυτές της Σαρακοστής να ακολουθήσετε το Δρόμο Μου; Είστε πρόθυμοι να αναγνωρίσετε πως Εγώ είμαι Αυτός που σημάδεψε το Δρόμο Του με το Αίμα Του; Είμαι ο Εσταυρωμένος με τις Πέντε Πληγές που σας μιλάει σήμερα, είμαι το Θύμα της Αγάπης που αναζητεί την καρδιά σας. Έλα, πλησίασε εσύ που η Καρδιά Μου αγαπά, εσύ που ακόμη διστάζεις, έλα κοντά Μου και εισχώρησε στην Πληγή της Καρδιάς Μου, για να σε παρασύρω και να σε κάνω να αντιληφθείς ότι εκεί θα βρεις την Ειρήνη και τη Χαρά σου.

Έλα πιο κοντά Μου, ψυχή, και άφησέ Με να φυσήξω πάνω σου τη γλυκιά Μου ευωδία για να σε ζωογονήσω. Εγκαταλείψου σε Μένα και θα περιβάλω την ψυχή σου μέσα στην Ιερή Μου Καρδιά. Κάλεσέ Με και θα σου απαντήσω, αναζήτησέ Με με θέρμη και θα Με βρεις. Εγκατάλειψε τον αμαρτωλό σου δρόμο και βάλε τα πόδια σου στο δικό Μου Δρόμο και θα σε υψώσω και θα σαγηνέψω την ψυχή σου για την τέρψη της Ψυχής Μου.

Η Αγάπη Μου μοιάζει με Πηγή, με Πηγάδι ζωντανού νερού, έλα λοιπόν να αντλήσεις απ’ αυτή την Πηγή και θα ζήσεις. Μην είσαι όπως ο κόσμος, γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να εκτιμήσει τη μεγάλη Μου Αγάπη.

Παιδί Μου, έχεις καταλάβει πλήρως το Πάθος Μου; Εγώ είμαι Αυτός που σε ελευθέρωσε από τον Θάνατο. Διωγμένος υπήρξα για χάρη σου. Παραμορφωμένος από τα χτυπήματα, κατάπτυστος, περιφρονημένος, γελοιοποιημένος και χλευασμένος υπήρξα, για τη λύτρωσή σου. Μαστιγώθηκα ανηλεώς, από τη μεγάλη Μου αγάπη για σένα. Σήκωσα στους Ώμους Μου τις αμαρτίες σου χωρίς να προφέρω κανένα παράπονο «σαν πρόβατο που οδηγείται στη σφαγή, σαν αμνός άφωνος ενώπιον των κουρέων του, χωρίς να ανοίξει ποτέ το στόμα.» Και για να σε ελευθερώσω, αγαπημένε, δέχθηκα να καρφωθώ απ’ αυτούς τους ίδιους  που είχα πλάσει. Ναι, κάρφωσαν τα Χέρια που τους έπλασαν, και μέσω των Πληγών Μου σε γιάτρεψα … Για  χάρη σου υπέμεινα ώρες μαρτυρίου, για να βγάλω την ψυχή σου από την άβυσσο. Είμαι ο Άγιός σας, ωστόσο, σας επέτρεψα να Με τεντώσετε πάνω στον Σταυρό, μέχρι τελικής εξάρθρωσης των Οστών Μου. Νιώστε την αγωνία Μου σήμερα, νιώστε τη δίψα Μου από έλλειψη αγάπης, μιας αγάπης που πλήθος νερά δεν μπορούν να σβήσουν κι ούτε μπορούν ποτάμια να την πνίξουν.

Θα σε δω ποτέ, εσένα που πλανιέσαι  μέσα στην ερημιά; Γύρισε σε Μένα και συμφιλιώσου μαζί Μου και ζήσε άγια ζωή, εγκαταλείποντας τους δρόμους σου. Με θλίψη και με δάκρυα έβλεπα την ανόσια αυτή γενεά να ξεστρατίζει ακολουθώντας την Ανηθικότητα στη θέση της Αρετής, τον Θάνατο στη θέση της Ζωής, αφού η γενεά αυτή βασίστηκε στο ψέμα και συνέλαβε τον ορθολογισμό που γέννησε την αθεΐα. Ωσπότε λοιπόν θα παραμένω μόνος κι έρημος πίσω από κάθε Αγία Τράπεζα; Ενώ Δάκρυα Αίματος χύνονται ποτάμι στα Μάγουλά Μου, αφήνοντας ραγισμένη κάθε ίνα της Καρδιάς Μου; Οι αγωνίες Μου στη Γεθσημανή επαναλαμβάνονται στην Ψυχή Μου κάθε ώρα που περνά. Εισχώρησε μέσα στις Πληγές Μου και τότε θα καταλάβεις τις αγωνίες Μου.

Είχα προβλέψει ευθύς εξαρχής πως, παρά την Θυσία Μου, ομάδες θα ξεσηκώνονταν εναντίον Μου και θα διαιρούσαν το Σώμα Μου, προκαλώντας πάρα πολλές νέες διδασκαλίες. Και από τη στιγμή που θα έχαναν, με τη διχόνοια τους, την αίσθηση του καλού και του κακού, θα έχαναν και την αίσθηση της αδελφοσύνης. Κι από τότε ο θρήνος των προβάτων Μου, Μου τρύπησε τα Αυτιά … Και τώρα, σαν ηχώ η Φωνή Μου βγαίνει από τον Σταυρό προς τα διάφορα έθνη για να σας καλέσει όλους πίσω και να σας ενώσει. Γι’ αυτό αν Με ρωτήσει κανείς: «Γιατί ποτάμια Δάκρυα Αίματος χύνονται στα Μάγουλά Σου;» Θα απαντήσω: χύνονται για σένα, παιδί Μου, είναι Δάκρυα που τα προκαλούν οι αμαρτίες και οι ανηθικότητες. Κι αν Με ρωτήσεις: «Κι αυτά τα σημάδια στο Σώμα Σου; Γιατί οι Πληγές Σου είναι ορθάνοιχτες;» Θα απαντήσω: αυτές, παιδί Μου, τις προκαλούν καθημερινά δίχως έλεος εκείνοι που αγαπώ πιο πολύ αλλά στράφηκαν τώρα εναντίον Μου, αφήνοντας ορθάνοικτες τις Πληγές Μου. Κι όμως αυτοί ήταν που έλεγαν κάποτε: «θα θέλαμε να διδαχθούμε τους Δρόμους Σου και να Σε ακολουθήσουμε.» Πνευματικά βρίσκονται στο σκοτάδι και μόνο όταν απαρνηθούν τον εαυτό τους θα μπορέσουν να δούνε το Φως.

Σήμερα πάλι, τις μέρες αυτές της Σαρακοστής, έρχομαι σε σένα, παιδί Μου αμαρτωλό, δίκαιο ή άδικο, είτε διωγμένο από τους ανθρώπους, είτε ταλαιπωρημένο με κάθε τρόπο στον κόσμο αυτόν, έρχομαι να ζητήσω από σένα τη συμφιλίωσή σου. Πήγαινε να συμφιλιωθείς με τον αδελφό σου, γιατί όταν θα συμφιλιωθείς μαζί του, θα συμφιλιωθείς με Μένα τον Θεό σου. Πρόσφερέ Μου την ειρήνη σου όπως σου προσφέρω τη δική Μου Ειρήνη. Μιμήσου Με και γίνε άγιος. Θυσίασε και νήστεψε για να αυξηθείς στο Πνεύμα Μου που είναι: Αγάπη, Αγιότητα και Αλήθεια.

Αυτό που χρειάζομαι από σένα είναι αγιότητα. Μην είσαι σαν τα τσακάλια που διαβιούν τη νύχτα! Γιατί τις προθέσεις σου τις γνώριζα πολύ πριν γεννηθείς. Αυτές τις μέρες εκχέω το Πνεύμα Μου πάνω στις χώρες σας για να αυξηθείτε σαν το χορτάρι όπου υπάρχει πολύ νερό. Κατεβαίνω με τον τρόπο αυτό για να γεμίσω τις αποθήκες σας με τον καρπό Μου, έρχομαι να σας ξυπνήσω από το λήθαργό σας και να σας απομακρύνω από τον αμαρτωλό σας δρόμο.

Και τώρα απευθύνω ιδιαίτερη έκκληση σε όλους αυτούς που υπακούνε στο Όνομά Μου και εργάζονται για την Ενότητα και την Ειρήνη. Σας ζητώ να Με πλησιάσετε σαν τα παιδιά και να Με αντικρύσετε απαντώντας Μου σε αυτές τις ερωτήσεις: Αδελφοί, κάνατε ό, τι μπορούσατε για να διαφυλάξετε την ενότητα του Σώματός Μου; Πείτε Μου, αδελφοί, πού είναι η Ειρήνη που σας κληροδότησα, το Δώρο που σας έδωσα; Γιατί συνεχίζετε να διαφοροποιείστε στο Όνομά Μου; Προσπαθείτε ειλικρινά να ενωθείτε ξανά στο φρόνημα και στην πράξη; Σας ζητώ με σοβαρότητα να αναγεννηθείτε πνευματικά με μια πνευματική επανάσταση, μια επανάσταση αγάπης. Συγχωρήστε τις μνησικακίες που έχετε ο ένας εναντίον του άλλου κι ελάτε σε Μένα ανανεωμένοι, ελάτε σε Μένα καθαροί. Ξυπνήστε από τον ύπνο σας! Στέκομαι μπροστά στις πόρτες σας και χτυπώ. Μην είστε σαν το αλάτι που έχει χάσει την αρμύρα του, να είστε σαν δένδρο που βγάζει χαριτωμένους βλαστούς και καρποφορεί αγιότητα. Εκπληρώστε το Νόμο Μου με την ενότητα και την αλληλοβοήθεια.

Όπως χθες, υψώνω τα Μάτια Μου στον Πατέρα και Τον παρακαλώ:

Πατέρα Άγιε,
φύλαξε αυτούς που μου έδωσες
πιστούς στο Όνομα Σου,
για να είναι ένα, όπως Εμείς.
Να είναι όλοι ένα.

Πατέρα Δίκαιε,
θύμισέ τους την πραότητά Μου,
την ταπείνωσή Μου, την ειλικρίνειά Μου
και τη μεγάλη Μου Αγάπη,
για να βάλουν ένα τέλος στην Αγωνία Μου,
αυτή την Αγωνία που προκαλεί
τόση αιμορραγία στο Σώμα Μου.
Να αναγνωρίσουν τα λάθη τους και
να συμφιλιωθούν, ώστε όταν έρχονται
για να Με φάνε και να Με πιούν,
να έρχονται επάξια.
Πατέρα, κάλεσε τους ποιμένες
και μάθε τους να είναι υποχωρητικοί
και υπάκουοι ο ένας στον άλλο,
αφανείς και ταπεινοί,
κάνε να εννοήσουν τη Θυσία Μου
 τις μέρες αυτές της Σαρακοστής και
 να αναζητήσουν την αληθινή Σοφία σε Μένα.
Αμήν.

Μακάριος εκείνος που Με ακούει, μακάριοι εκείνοι που ακολουθούν τους Δρόμους Μου, μακάριος εκείνος που ταπεινώνει τον εαυτό του, μακάριοι οι φτωχοί στο πνεύμα, γιατί δική τους είναι η Βασιλεία των Ουρανών.

Εγώ, ο Κύριός σας, ευλογώ εσάς και τις οικογένειές σας, αφήνοντας τον Στεναγμό της Αγάπης Μου στα μέτωπά σας και την Ειρήνη Μου στις μικρές σας καρδιές, και μην ξεχνάτε ποτέ πως η Αγάπη είναι πάντα μαζί σας. Να είστε ένα»».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…