ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ανακοίνωση 7 νέων υποψηφίων στο συνδυασμό του Ν. Σταυρέλη…

Από τον δημοτικό σύμβουλο Κορινθίων, αρχηγό συνδυασμού, Ν. Σταυρέλη, ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

“Ανακοινώνουμε επτά ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

  1. ΒΙΚΤΩΡΑΤΟΥ ΚΑΡΑΒΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ – Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Καραβούλη και έχουν δύο παιδιά. Γεννήθηκε στο Συνοικισμό Ιωνία Κορίνθου. Κατοικεί στην Αγία Άννα. Κόρη πολύτεκνης οικογένειας του Σεθέλου και της Αικατερίνης Βικτωράτου. Ιδιωτική υπάλληλος. Η Μαρία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.
  2. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – Ιατρός. Απόφοιτος Γερμανικής Σχολής Αθηνών. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου Γερμανίας. Μετεκπαιδεύτηκε στο κρατικό νοσοκομείο της Καρλσρούη και στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος. Ο Σωτήρης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Σολυγείας Δήμου Κορινθίων.
  3. ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΗ ΝΤΙΝΑ – Είναι πιστή στη ρήση: «Πριν πω τι έκανε το χωριό μου για μένα να πω τι έκανα εγώ για το χωριό μου….». Γεννήθηκε στην Αλμυρή. Είναι μόνιμη κάτοικος Εξαμιλίων. Παντρεμένη με το Στέλιο Μαλανδρένη με τον οποίο μεγάλωσαν δύο υπέροχα παιδιά, γιατροί και οι δύο. Είναι πτυχιούχος Τεχνολογικής εκπαίδευσης και τώρα συνταξιούχος Δημοσίου από το Δασαρχείο Κορίνθου. Η Ντίνα θα είναι υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο Εξαμιλίων.
  4. ΠΑΞΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΜΑΤΙΝΑ) – Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη Αττικής απ’ όπου κατάγεται και διαμένει μόνιμα στην περιοχή της Κοινότητας Γαλατακίου από 25ετίας και πλέον. Είναι Μητέρα δύο παιδιών και Υπάλληλος Υπεύθυνη των ΕΛΤΑ στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, ομιλεί δύο γλώσσες και είναι απόφοιτος Δημοσίου ΙΕΚ ως μικροβιολόγος με την οποία ειδικότητα απασχολήθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.Η Ματίνα θα είναι υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο Γαλατακίου.
  5. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Παντρεμένος με τη Δέσποινα Δελφίνη με την οποία έχουν δύο παιδιά. Δημοτικός σύμβουλος Τενέας επί Δημαρχίας Χρήστου Χασικίδη την περίοδο 2007-2010. Αντιδήμαρχος Δήμου Τενέας 2008-2009. Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Βασιλείου 2011-2019. Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Αγίου Βασιλείου 2019-2023. Δραστηριοποιείται στις αγροτικές επιχειρήσεις του. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε συμμετάσχει σε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στην κοινότητα Αγίου Βασιλείου. Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Βασιλείου.
  6. ΣΙΑΧΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Γεννήθηκε το 1987 στο Σοφικό. Παντρεμένος με τη Ρωτίδη Παναγιώτα και πατέρας δύο αγοριών. Ελεύθερος επαγγελματίας, ειδικός στις κατασκευές γυψοσανίδας, σιδήρου και αλουμινίου. Πρόεδρος για δύο συνεχή έτη στον Πανσολυγειακό. Όντας γέννημα θρέμμα της περιοχής και γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες του τόπου αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά στις εκλογές του 2019 στις κοινοτικές εκλογές. Έχοντας ως μόνο και αποκλειστικό στόχο την προσφορά στον τόπο αποφάσισε να ενταχθεί στην Πνοή Δημιουργίας δίχως δεύτερη σκέψη, στηρίζοντας και το Σωτήρη Παπαδημητρίου. Ο Νίκος θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Σοφικού.
  7. ΦΥΤΑΜΠΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Γεννήθηκε το 1991 στο Σοφικό όπου και μεγάλωσε και κατοικεί έως σήμερα. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο των υπηρεσιών ασφάλειας ιδιωτικών χώρων από το 2015. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό αρχικά ως μέλος της διοίκησης στην ποδοσφαιρική ομάδα Σοφικό 05 και μετέπειτα στην ομάδα του Πανσολυγειακού εκτελώντας καθήκοντα ταμία.Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Σοφικού…”