ΚΙΑΤΟ: “Άστραψε” με ένα σχόλιό της η Ε. Γαλάνη: “Οι κινήσεις σας δείχνουν ΠΑΝΙΚΟ- Συνεχίστε έτσι…-Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ μίλησε”

Μία ανάρτηση που σίγουρα θα σχολιαστεί έκανε η εκπρόσωπος των κατοίκων στο Α. Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων που αντιδρούν για το θέμα του νερού, Ε. Γαλάνη.

Την ανάρτηση- σχόλιο έκανε η κα Γαλάνη κάτω από την ανάρτηση της korinthiannews.gr στο facebook με τίτλο: ΚΙΑΤΟ: …Αυξήσεις φωτιά!!! -…Τιμωρούν ΤΩΡΑ τους κατοίκους που ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ για νερό που έκανε για το καζανάκι της τουαλέτας!!!

Η Ε. Γαλάνη στην απάντησή της σε γενικές γραμμές τα λέει όλα …και βάζει στη θέση της τη δημοτική αρχή του Σταματόπουλου για την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της όλα αυτά τα χρόνια!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δήμαρχος …τα έχει κάνει θάλασσα με το θέμα του νερού στο Διμηνιό!!! …Είναι επίτευγμα αυτό που έχει καταφέρει ως τώρα!

Αρχικά ο Σταματόπουλος …τα άκουσε από δημοσιογράφους σε μεγάλα αθηναικά ΜΜΕ. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζητάει να ελεγχθεί ο ίδιος για ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΜΠΤΩΜΑΤΑ!!! Υπάρχει και η προσωρινή διαταγή στα ασφαλιστικά μέτρα των κατοίκων που τους δικαιώνει! Και ακόμα δεν έχουν έρθει …τα άλλα δικαστήρια!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από πολλά χρόνια ο δήμαρχος …είναι με την πλάτη στον τοίχο! Πλησιάζει η στιγμή που ο δήμαρχος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ με το νερό στο Διμηνιό!

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση της Ε. Γαλάνη:

ΣΣ. Υπάρχει και άλλη μία σημαντική εξέλιξη στο θέμα του νερού -ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ φυσικά για τον δήμαρχο -που θα δημοσιεύσουμε τις επόμενες μέρες!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες …και πλέον με δυσκολία τις προλαβαίνουμε!

Μείνετε συντονισμένοι…