ΚΙΑΤΟ: …Αυξήσεις φωτιά!!! -…Τιμωρούν ΤΩΡΑ τους κατοίκους που ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ για νερό που έκανε για το καζανάκι της τουαλέτας!!!

Πήραν απόφαση …για αυξήσεις φωτιά στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΣ για τους κατοίκους στο Α. Διμηνιό στο δήμο Σικυωνίων!!!

Δείτε τις χρεώσεις:

Συνέβη και αυτό στο δήμο Σικυωνίων με δήμαρχο τον Σ. Σταματόπουλο! Πλήρωναν τόσα χρόνια οι κάτοικοι του Διμηνιού για νερό που κάνει για το καζανάκι της τουαλέτας και τώρα …θα πληρώσουν και τα σπασμένα!

Πήραν απόφαση σε έκτακτη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ ότι θα υπάρξουν αυξήσεις επειδή καλούνται να κάνουν κάποιες ενέργειες από τη ΔΕΥΑΣ, που πρόεδρος είναι ο Σταματόπουλος, σε ότι αφορά το νερό στην περιοχή!

Αυτά τα μέτρα που πλέον είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να πάρει η ΔΕΥΑΣ είναι επειδή οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ κάτοικοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και στις αρχές Ιουνίου υπήρξε απόφαση της προσωρινής διαταγής στα ασφαλιστικά μέτρα που τους δικαίωσε!(για υπενθύμιση δείτε εδώ την απόφαση της προσωρινής διαταγής)

Και τώρα που η ΔΕΥΑΣ και ο δήμαρχος …τρέχουν και δεν φτάνουν για να βρουν λύση στο πρόβλημα φέρνουν στο δημοτικό συμβούλιο αυξήσεις στα τέλη ύδρευσης!

Την αδιαφορία του δημάρχου τόσα χρόνια θα την πληρώσουν πάλι οι δημότες του δήμου Σικυωνίων! Θέλουν …να τιμωρήσουν δηλαδή τους κατοίκους γιατί ζητούν το αυτονόητο; Ήταν καλά όμως δήμαρχε που τόσα χρόνια οι κάτοικοι πλήρωναν για ένα νερό εντελώς ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ που έκανε μόνο για το καζανάκι στην τουαλέτα με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής; …Τώρα ζητάτε και τα ρέστα;

Αλήθεια ποια είναι και η θέση του τοπικού προέδρου του Διμηνιού; Γιατί δεν βγάζει μία ανακοίνωση να εξηγήσει στους κατοίκους τι έχει κάνει έστω τους τελευταίους μήνες που βουίζει το πανελλήνιο με το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό στο Διμηνιό; (Όταν λέμε ανακοίνωση εννοούμε με ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και όχι …λόγια στον αέρα ή τυχόν ανακοινώσεις εντυπωσιασμού στο facebook όπως κάνουν κάποιοι!)

Σε ανακοίνωση από τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται:

“Ποιος  θα πληρώσει τα σπασμένα, την μεγάλη αύξηση στο τιμολόγιο του νερού και τα βυτιοφόρα που θα μεταφέρουν το νερό στη δεξαμενή της Κοινότητας Διμηνιού, την ανυπαρξία και ανικανότητα του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής και  προέδρου της ΔΕΥΑΣ.  Σπύρου Σταματόπουλου;

– φυσικά οι Δημότες, αυτοί  που δεν φταίνε σε τίποτα και τους κορόιδεψε στις εκλογές για να υφαρπάξει την ψήφο τους.

Στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων του πραγματοποιήθηκε χθες [14-6-21] για το σοβαρό ζήτημα της υδροδότησης της Κοινότητας Διμηνιού Κορινθίας  ο προαναφερόμενος  μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι «δεν είναι καλύτερη η κατάσταση και σε άλλα χωριά»

-Επί 11 και πλέον χρόνια οι Δημότες της πόλης του Κιάτου και πολλών Κοινοτήτων κατανάλωναν νερό από  παραλιακές γεωτρήσεις, με αμμωνία, φυτοφάρμακα και λιπάσματα, κατάλληλο μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας , χωρίς καμία ενημέρωση από της ΔΕΥΑΣ.

-Τώρα θυμήθηκε τα σοβαρά προβλήματα της υδροδότησης των Δημοτών με καθαρό  νερό και αφού προηγήθηκαν οι ποινικές και πειθαρχικές διώξεις  σε βάρος του  από ιδιώτες και Υπηρεσίες.

-Δείτε παρακάτω τις μεγάλες αυξήσεις στο τιμολόγιο του νερού”.

ΣΣ. Από ότι φαίνεται πλησιάζει η στιγμή που ο δήμαρχος θα βρεθεί αντιμέτωπος τόσο με τη δικαιοσύνη όσο και σε πολιτικό επίπεδο για την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ με το νερό στο Διμηνιό! Ηδη σε έγγραφο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζητούν να ελεγχθεί ο δήμαρχος για ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ!!!

Υπάρχουν και άλλες ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ εξελίξεις στο σοβαρό θέμα του νερού στο Διμηνιό…

Μείνετε συντονισμένοι