ΚΙΑΤΟ: Από τη μία δεν μπορούν να φέρουν πόσιμο νερό, …από την άλλη μιλούν για τη δημιουργία ψηφιακού μουσείου νερού!!!

Από τη μία ο δήμαρχος Σικυωνίων και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Σ. Σταματόπουλος ΔΕΝ μπορεί να εξασφαλίσει ΠΟΣΙΜΟ νερό στους κατοίκους όλων των χωριών του δήμου (τη στιγμή που όλη η Κόρινθος υδροδοτείται εδώ και χρόνια με το πόσιμο νερό της Στυμφαλίας!!!), από την άλλη στέλνουν ανακοίνωση από το δήμο …για τη δημιουργία ψηφιακού μουσείου νερού!!!

Από το δήμο Σικυωνίων αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση:

«Χρηματοδότηση για τη δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου Νερού πέτυχε ο Δήμος Σικυωνίων από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Το έργο αφορά στην ανάπτυξη ενός Ψηφιακού Μουσείου προβολής και ανάδειξης του ιστορικού και οικονομικού  ρόλου των υδάτινων πόρων των περιοχών του Δήμου Σικυωνίων (Σικυώνα, Στυμφαλία και Φενεός), στη διαμόρφωση της τοπικής οικονομίας και την ενίσχυση της ελληνικής επανάστασης του 1821, αλλά και στη μεγάλη συμβολή τους στη δημιουργία και στήριξη του νεοσύστατου Ελληνικού Κράτους από το 1830 και μετά.

Παράλληλα, θα δημιουργηθεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα προβολής και προώθησης του πολιτιστικού αποθέματος της ευρύτερης περιοχής, η οποία θα αποτελέσει ένα σύγχρονο μέσο ανάδειξης των πολιτιστικών  μνημείων, του πολιτιστικού πλούτου, των τουριστικών υποδομών και των αξιοθέατων του Δήμου Σικυωνίων μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης τελικού προορισμού…»

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε για παράδειγμα ΜΟΝΟ μία ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: Χάθηκε κάθε έλεγχος! Σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ οι κάτοικοι! -Τους άφησαν για ώρες χωρίς νερό μέσα στο καλοκαίρι!!! -Το νερό εξακολουθεί να είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! -Αναλυτικά τι συνέβη κάθε μέρα!

Αλήθεια πόσο τηρείται η προσωρινή διαταγή σε ότι αφορά την υδροδότηση του Διμηνιού; Η απόφαση στις αρχές Ιουνίου ανέφερε: “Χορηγήθηκε προσωρινή διαταγή με την οποία διατάσσεται να γίνει χρήση υδροφόρων οχημάτων για την μεταφορά πόσιμου νερού, κατάλληλου για πόση και μαγείρεμα στη δεξαμενή που διοχετεύει το νερό στις βρύσες των οικιών στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας”. Τηρείται ή όχι η απόφαση του προέδρου του πρωτοδικών;

Κ.Ν