ΚΙΑΤΟ: …Αυτά είναι τα στελέχη σας κε Τατούλη; -Σοβαρή καταγγελία για υποψήφιο στο συνδυασμό του! -Τι αναφέρει νυν δημοτικός σύμβουλος!

Το ότι ο Π. Τατούλης, ο οποίος πέρασε σχεδόν “διακοσμητικός” ως περιφερειάρχης και από την Κορινθία σε ότι αφορά τα μεγάλα έργα θεωρούμε ότι το γνωρίζουν σχεδόν όλοι!

Γνώρισε την ήττα από τον Νίκα στις περασμένες εκλογές …ενώ θεωρούσε τον εαυτό του φαβορί! Κυκλοφορούσαν και τότε …κάποια ποσοστά υπερ του τα οποία ΠΟΤΕ δεν βγήκαν! Αυτά ως μία μικρή υπενθύμιση τι συνέβαινε πριν 4 χρόνια!

Επιθυμεί ο Τατούλης πάλι να πάρει την εξουσία στα χέρια του και προσπαθεί να πείσει ότι φέρνει …τη νέα Πελοπόννησο!!! …Ο ίδιος θα τη φέρει; …Και με ποιους; Η ιστορία …άλλα έδειξε όσο ήταν περιφερειάρχης Πελοποννήσου για τόσα χρόνια!

Και το ακόμα χειρότερο έχοντας και αυτή τη φορά στο πλευρό του στελέχη που πολιτικά άλλα έχουν “κουράσει” και άλλα έχουν “καεί”!

Ο πρώην αντιδήμαρχος Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλος κάνει ΣΟΒΑΡΗ καταγγελία στην korinthiannews.gr και “αδειάζει” τόσο τον Τατούλη όσο και τον στενό του συνεργάτη Α. Παπαγγελόπουλο!

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά κάποια πράγματα …δεν ξεχνιούνται κε Τατούλη!

Για να δούμε ο Τατούλης ποια απάντηση θα δώσει στην παρακάτω καταγγελία; Συμφωνεί με αυτές τις πρακτικές; Για να δούμε…

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων και νυν δημοτικό σύμβουλο Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε επιστολή του στην korinthiannews.gr:

«Ο κ. Πέτρος Τατούλης  εκπρόσωπος των πολιτών  για 20 χρόνια ως Βουλευτής και Υπουργός της Ν.Δ. και 9 χρόνια ως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού οι πολίτες στις εκλογές του 2019 δεν ανανέωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ονειρεύεται με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» να επανέλθει στην εξουσία για να φτιάξει την Νέα Περιφέρεια Πελοποννήσου με παλιά και φθαρμένα υλικά, τα οποία στις ίδιες εκλογές  καταψηφίσθηκαν και τέθηκαν στο περιθώριο από τους πολίτες της Κορινθίας και της Περιφέρειας.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Συνδυασμού του και αποτυχημένος τέως Δήμαρχος Σικυωνίων και τέως Περιφερειακός Σύμβουλος ξέχασε ότι στις εκλογές του 2019 αποδοκιμάστηκε από τους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων αλλά και του Νομού,οι οποίοι ευφυώς του αφαίρεσαν το δικαίωμα να τους εκπροσωπεί, και συνεχίζει να λειτουργεί στην προσπάθεια επανεκλογής του, με μεθόδους πολιτικής καμαρίλας και μάλιστα σε μια δύσκολη εποχή για τους πολίτες που αναζητούν εκπροσώπους ικανούς να τους εκπροσωπούν.

Να θυμίσω στον Τατούλη, στον ίδιο και τους  πολίτες του Δήμου Σικυωνίων και της Κορινθίας ότι στην αρχή της θητείας της Δημοτικής  αρχής του Δήμου Σικυωνίων (2003), όπου συμμετείχα, απαίτησε από τους συνεργάτες του, δέκα στελέχη της Δημοτικής αρχής, την παράδοση  στον ΙΔΙΟ τριών αντιμισθιών (4.500) ευρώ περίπου έκαστος, μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ευρώ και στην δεύτερη διετία, πριν τις Δημοτικές εκλογές του 2006-τελικά δεν εξελέγη-  ανάγκασε τους συνεργάτες του να υπογράψουν δήλωση υποταγής τους στον ίδιο- προσκυνοχάρτια-[ούτε η δικτατορία δεν το τόλμησε]  και παράλληλα να ζητήσει από τα δέκα στελέχη της Δημοτικής αρχής την παράδοση στον ίδιο τριών αντιμισθιών, (4.500) ευρώ έκαστος, μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ευρώ

-Αυτά προς το παρόν».

Το έγγραφο που παρουσιάζει ο Ζαχαρόπουλος σε ότι αφορά τη δήλωση στήριξης στον Α. Παπαγγελόπουλο:

Κ.Ν