ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απίστευτο περιστατικό με “πρωταγωνιστή” τον Χ. Κορδώση! -Τι συνέβη με αστυνομικό!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- korinthiannews.gr

Το περιστατικό που περιγράφουμε παρακάτω συνέβη την περασμένη Παρασκευή (22-9) και ώρα 13:30 περίπου με “πρωταγωνιστή” τον δημοτικό σύμβουλο Κορινθίων και υποψήφιο με το συνδυασμό του Ν. Σταυρέλη, Χ. Κορδώση, έξω από δικαστήρια της Κορίνθου!

Αρχικά υπήρξε μία έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Χ. Κορδώση και του υποψηφίου της “Πράσινης Πόλης” Παν. Σπύρου

Ως εδώ καλά και δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Εξάλλου ειδικά αυτό το διάστημα οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των υποψηφίων …δίνουν και παίρνουν!

Αυτό το οποίο έχει σημασία και εδώ εστιάζουμε είναι ότι η κουβέντα κάποια στιγμή άναψε και ακούστηκαν διάφορα μέχρι και στο σημείο να κληθεί η αστυνομία.

Η αστυνομία ζήτησε κάποια στιγμή τα στοιχεία του Χ. Κορδώση (ταυτότητα) και ο Κορδώσης αντι να συνεργαστεί αντέδρασε …και προσπάθησε να διαφύγει!!!

Ο αστυνομικός με τη βοήθεια συναδέλφου τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για απείθεια!!! Αυτά έχουν καταγραφεί στην αστυνομία σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας

Ο Σταυρέλης θα πάρει θέση;

Δεν μας απασχολεί με ποιον είναι υποψήφιος ο Κορδώσης και ποιες είναι οι μελλοντικές φιλοδοξίες του αλλά όταν πολιτικά πρόσωπα φτάνουν στο σημείο να μην λαμβάνουν υπόψη και τις εντολές της αστυνομίας …τότε το θέμα παίρνει άλλες διαστάσεις!

Σε ότι αφορά τον Χ. Κορδώση έχει προκαλέσει και άλλες φορές με τη συμπεριφορά του, είτε στο δημοτικό συμβούλιο είτε εκτός!

Τα άτομα που ασχολούνται με την πολιτική οφείλουν να δείχνουν το καλό παράδειγμα προς τα έξω. Όταν φτάνουν στο σημείο μπροστά σε κόσμο να μην λαμβάνουν υπόψη και τις εντολές των οργάνων της τάξης …τότε τι συζητάμε!

Με τέτοιες συμπεριφορές εκτίθενται όχι μόνο οι ίδιοι που ασχολούνται με την πολιτική αλλά και οι επικεφαλείς που τους έχουν στο συνδυασμό τους!

Και στην προκειμένη περίπτωση εκτίθεται ο αρχηγός του συνδυασμού Ν. Σταυρέλης και επιβεβαιώνεται ο Νανόπουλος σχετικά με τα άτομα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του (του Σταυρέλη)!

Τώρα που ενημερώθηκε ο Σταυρέλης για τα “κατορθώματα” του υποψήφιου του Χ. Κορδώση θα πάρει θέση ή θα προσπαθήσει να το αποφύγει, ακόμα και αν πρόκειται για ένα σοβαρό περιστατικό; Οι Κορίνθιοι περιμένουν αν ο Σταυρέλης καταδικάσει ή όχι την συμπεριφορά του υποψηφίου του …και ανάλογα θα κρίνουν!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε άλλη μία πρόσφατη ανάρτηση σε ότι αφορά τον Χ. Κορδώση:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Καμαρώστε” τον Χ. Κορδώση!