ΚΙΑΤΟ: Δήλωση Ζαχαρόπουλου στην korinthiannews.gr: “Οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!! -ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ”

Μία δήλωση που θα αλλάξει τις ισορροπίες  στον δήμο Σικυωνίων έκανε στην korinthiannews.gr o πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Ν. Ζαχαρόπουλος για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ….ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!! Ο ίδιος δηλώνει παρόν ως δημοτικός σύμβουλος μέχρι τη λήξη της θητείας!

Ο Ν. Ζαχαρόπουλος σε δηλώσεις του στον Φ. Νικολακόπουλο, μετά από σχετική ερώτηση που του υπεβλήθη, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σε ότι αφορά τις σημερινές Δημοτικές Παρατάξεις στο δήμο Σικυωνίων ,πιστεύω  ότι ως αυτοδιοικητικοί οργανισμοί  Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!

Από τη πλευρά μου όμως τιμώ και σέβομαι  όλους  όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν στις εκλογές του Οκτωβρίου τη Δημοτική αρχή του δήμου Σικυωνίων καθώς επίσης και τους σημερινούς επικεφαλείς των συνδυασμών των δημοτικών παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους για την όποια προσφορά τους στο δήμο και τους δημότες

Επίσης θέλω να αναφερθώ στον διαχρονικό  κατακερματισμό των αυτοδιοικητικών  δυνάμεων λέγοντας ότι το μόνο που θα αποφέρει είναι η παραμονή στην διοίκηση του δήμου Σικυωνίων μιας δημοτικής αρχής που, με καθεστωτικές συμπεριφορές και ιδιοκτησιακή αντίληψη του δήμου, έφερε το δήμο Σικυωνίων σε πλήρη  απαξίωση και παρακμή, γεγονός που πρέπει να τους βρει όλους, πολίτες και αυτοδιοικητικούς παράγοντες, απέναντι σ’ αυτόν τον κατήφορο  για τον τόπο.

Σε ότι με αφορά θα συνεχίσω να υπηρετώ πάντα με ανιδιοτέλεια, τα συμφέροντα  του δήμου και τους πολίτες και στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, με τις προϋποθέσεις συγκρότησης ενός και μοναδικού ψηφοδελτίου, που θα διεκδικήσει και θα έχει τη  δυνατότητα επιτυχίας στις εκλογές, θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες και τα συμφέροντα του τόπου από οποιαδήποτε θέση. Δηλώνω παρόν ως δημοτικός σύμβουλος μέχρι τη λήξη της θητείας. Πολύ σύντομα σε ανακοίνωσή μου θα αναφέρω περισσότερα».

ΣΣ. Σίγουρα οι δηλώσεις αυτές δεν θα αρέσουν ιδιαίτερα στους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων του δήμου!

Ποια είναι η αλήθεια με τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης στο δήμο Σικυωνίων; Τι συμβαίνει με τη δημοτική αρχή του Σταματόπουλου; …Τι συζητιέται στην περιοχή; Αυτά για σήμερα…

Κ.Ν