ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: “Πετώντας” λεφτά δεν κερδίζονται εκλογές ούτε ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ! -Η σύγχυση φέρνει ήττα! -Δοκιμασμένη συνταγή…

Εκλογές έρχονται το καταλαβαίνουμε, αλλά στο δήμο Βέλου- Βόχας …έχει πλέον χαθεί κάθε μέτρο! Έχουν αρχίσει και μοιράζουν χρήματα και υποσχέσεις δεξιά και αριστερά θεωρώντας ότι έτσι θα επιτύχουν τον σκοπό τους (!!!), δηλαδή θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στις εκλογές!!!

«Βουίζει» πλέον ο τόπος στο δήμο με την τακτική που κάποιοι ακολουθούν νομίζοντας ότι …πετώντας έτσι τα χρήματα θα αγοράσουν ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ!

Να αναφέρουμε επίσης ότι στην προσπάθειά τους αυτή αρκετοί …τους έριξαν πόρτα!

Τέτοιες κινήσεις δείχνουν ΠΑΝΙΚΟ και τα αποτελέσματα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά από αυτό που επιδιώκουν!

Να αναφέρουμε κάτι άλλο γενικά: Σε προηγούμενες εκλογές υποψήφιος, σε γειτονικό δήμο έσκασε ένα “σκασμό” χρήματα δεξιά και αριστερά για να εκλεγεί και στο τέλος έκανε …μία τρύπα στο νερό (πλέον δεν ξέρουμε αν ο ίδιος σκέφτεται να θέσει ξανά υποψηφιότητα!!!)

Αυτά ως μία μικρή υπενθύμιση σε κάποιους που …καίνε τσάμπα τα χρήματά τους! Η πιάτσα βουίζει και αυτό δεν είναι καλό γιατί δείχνει σύγχυση. Και η σύγχυση οδηγεί σε σίγουρη ήττα! Δοκιμασμένη συνταγή!

ΣΣ. Ακόμα και αυτοί που πιθανόν λάβουν το «αντίτιμο» δεν θεωρούνται σε καμία περίπτωση σίγουροι για το τι θα κάνουν στις εκλογές! Αυτό ως μία μικρή σημείωση. Αν συνεχίσουν έτσι …θα έχουν επιτύχει το απόλυτο! Να καούν στη στροφή, πολύ  πριν τις εκλογές!

Κ.Ν