ΚΙΑΤΟ: “Δεν μπορούν να πείσουν κανέναν τα αστεία επιχειρήματα και οι δικαιολογίες της δημοτικής αρχής Σταματόπουλου για το νερό”

Σε ανακοίνωση από την Λαϊκή Συσπείρωση Σικυωνίων αναφέρεται μεταξύ άλλων για το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό στο Α. Διμηνιό:

«Δικαιολογημένη ανησυχία και αναστάτωση στους κατοίκους (Άνω) Διμηνιού του Δήμου Σικυωνίων, έχει προκαλέσει το σοβαρό θέμα με την ποιότητα του νερού που φθάνει στις βρύσες των σπιτιών.

Μετά τις καταγγελίες κατοίκων για βρώμικο νερό και το έγγραφο της Υπηρεσίας Υγειονομικού της Περιφέρειας που πιστοποιεί την ακαταλληλότητα, τους κινδύνους για την δημόσια υγεία, εφιστώντας την προσοχή για άμεση λήψη μέτρων, ερωτηματικά προκαλεί και η αδράνεια της Δημοτικής αρχής, για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος και την υπεύθυνη και έγκαιρη ενημέρωση των κατοίκων.

Δεν μπορεί να πείσουν κανέναν τα αστεία επιχειρήματα και οι δικαιολογίες της Δημοτικής Αρχής Σταματόπουλου, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια έχει την ευθύνη και ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, ότι οι κάτοικοι γνωρίζουν ότι το νερό δεν είναι πόσιμο και τους καθησυχασμούς ότι η λύση έχει δρομολογηθεί για το 2022!

Είναι απόλυτα εκτεθειμένοι, γιατί εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζουν το πρόβλημα με την άθλια ποιότητα του νερού των γεωτρήσεων στην περιοχή και δεν έχουν μεριμνήσει για να βρεθεί μια λύση, εκθέτοντας με αυτό τον τρόπο σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων…»

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση με τίτλο: ΚΙΑΤΟ: …Βρήκε τον “δάσκαλό του” ο Σταματόπουλος από δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης! -Πως τον αντιμετώπισε ο δημοσιογράφος… (βίντεο)

Κ.Ν